Kaikki artikkelit

Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo Mielipäiväkirja-podcastissa, että väärällä jalalla herääminen johtaa helposti itseään toteuttavan ennustuksen kierteeseen.
Kaisa Tammi puhuu tulevassa kirjassaan muun muassa naisten kohtaamista eriarvoisista kohteluista kaltereiden molemmilla puolilla.
Jähmeä suorittaminen altistaa Emilia Kujalan mukaan monille mielenterveysongelmille. Psykoterapeutti on kirjoittanut tietokirjan ylisuorittamisesta.
Jenni Janakka kokee saaneensa puhumisen rohkeuden perheeltään.
Mielipäiväkirja-podcastia juontavat Jenni Janakka ja Emilia Kujala toivovat, että julkisuudessa kuullaan muitakin kuin "vaikeuksista voittoon" -kertomuksia mielenterveysongelmista.
Espanjalainen Saturnino de la Fuente Carcía on kuollut. Hän ehti olla maailman vanhin elävä mies muutaman kuukauden ajan.
Fitnessmalli Erna Huskolla on eri alustoilla yli kolme miljoonaa seuraajaa. Hän näyttää "elämänsä paskimman vuoden" käänteitä raadollisen rehellisesti Fitnesspäiväkirja 2022 -sarjassa.
Kari Lumikero on nyt julkaissut Tätä en vielä kertonut - Uutismiehen tilinpäätös -kirjan, jossa kertoo elämästään uutisten takana. Kirjan on kustantanut Tammi.
Turunen on julkaissut kirjan Laulun virta veressäni, jossa hän avaa koko elämänsä tarinan varsin avoimesti.
Nikki Sixx julkaisee uuden lastenkirjan ensi vuonna yhdessä vaimonsa kanssa.
Justin ja Hailey Bieber esittivät Viidakkokirja-elokuvasta tuttuja eläinhahmoja.
Laulun virta veressäni -kirjassa Tarja Turunen käy läpi koko elämänsä. Laulaja muun muassa paljastaa, että sai vuonna 2018 aivoinfarktin.
Tilaston Suomen uhanalaisimmista lajeista herätti Minna Viitalähteen kiinnostuksen. Syntyi kirja, joka tutustuttaa kotimaamme harvinaisuuksiin.
Julia Thurén vinkkaa Kaikki kuluttamisesta -kirjassaan, kuinka piinaavan lahjarallin voi hoitaa rahaa ja luontoa säästäen - lahjan laadusta tinkimättä.
Elämä on liian lyhyt huonojen kirjojen lukemiseen, kirjoittaa toimittaja Roy Kokkonen.
Elokuvaa on ylistetty valtavasti - eikä suotta.