Kaikki artikkelit

Aitolehden lisäksi sarjassa seurataan Erna Huskon, Eevi Teittisen ja Pernilla Böckermanin elämää.
Elokuvan kuvaukset alkavat kesällä.
Elämäkerta julkaistaan tämän vuoden aikana.
Omistajat huomasivat nopeasti, että koiralla on tietynlainen ominaisuus.
Prinsessapäiväkirjat-elokuvat olivat valtavia hittejä vuosituhannen alussa.
Sarjaa tähdittävät monet nuoret näyttelijät.
Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo Mielipäiväkirja-podcastissa, että väärällä jalalla herääminen johtaa helposti itseään toteuttavan ennustuksen kierteeseen.
Kaisa Tammi puhuu tulevassa kirjassaan muun muassa naisten kohtaamista eriarvoisista kohteluista kaltereiden molemmilla puolilla.
Jähmeä suorittaminen altistaa Emilia Kujalan mukaan monille mielenterveysongelmille. Psykoterapeutti on kirjoittanut tietokirjan ylisuorittamisesta.
Jenni Janakka kokee saaneensa puhumisen rohkeuden perheeltään.
Mielipäiväkirja-podcastia juontavat Jenni Janakka ja Emilia Kujala toivovat, että julkisuudessa kuullaan muitakin kuin "vaikeuksista voittoon" -kertomuksia mielenterveysongelmista.
Espanjalainen Saturnino de la Fuente Carcía on kuollut. Hän ehti olla maailman vanhin elävä mies muutaman kuukauden ajan.
Fitnessmalli Erna Huskolla on eri alustoilla yli kolme miljoonaa seuraajaa. Hän näyttää "elämänsä paskimman vuoden" käänteitä raadollisen rehellisesti Fitnesspäiväkirja 2022 -sarjassa.
Kari Lumikero on nyt julkaissut Tätä en vielä kertonut - Uutismiehen tilinpäätös -kirjan, jossa kertoo elämästään uutisten takana. Kirjan on kustantanut Tammi.
Turunen on julkaissut kirjan Laulun virta veressäni, jossa hän avaa koko elämänsä tarinan varsin avoimesti.
Nikki Sixx julkaisee uuden lastenkirjan ensi vuonna yhdessä vaimonsa kanssa.