Kaikki artikkelit

Moni harmittelee tällä hetkellä peruuntuneita kesälomamatkoja. Lohdutuksena voidaan kuitenkin todeta, että Suomi on maailmalla kiinnostavimpien matkailukohteiden aallonharjalla. Me asumme täällä ja nautimme siis ennennäkemätöntä kotikenttäetua! Nyt silmät ja korvat auki, mitä kaikkea täällä onkaan tarjolla.
Kuvasta tuli viraalihitti.
Reino Nordin viettää joulukuun kirkoissa ympäri Suomen.
Laulaja ei ole itse kommentoinut kirkon ostamista.
Laulaja itse on kieltänyt huhut.
Pyhäselän seurakunnan pappi ei halunnut, että vainaja joudutaan siunaamaan ilman, että hautajaisissa on yhtään vierasta.
Saksalaiskirkon kivijalkaan virtsaavia ei vaikuta pidättelevän mikään, sillä olonsa helpottamisesta ropsahtaa jo nyt sadan euron sakot.
Vähimmistökirkon alttarilla on patsas pirusta, jolla on terävät sarvet. Myös muut kirkon yksityiskohdat ovat ikuistettu sosiaalisesta mediasta löytyviin valokuviin.
Lauri piirtää anatomisia kuvia. Mihin niitä on tullut piirreltyä?
Erikoismies Samuel lähti piipahtamaan Kirkkonummella. Omakotitaloalueella ei paljon Herättäjille ovia availtu, mutta oliko eräs naapuri saanut nukuttua hyvin?
Kirkosta erotaan jälleen joukolla. Erikoismies Samuel etsi uutta kotia luterilaisen uskonnon hylänneille muun muassa synagogasta. Kääntyvätkö Herättäjät juutalaisuuteen?
Kävisitkö seksimessuilun lomassa juttelemassa papille? Vantaan seurakunta päätti jalkautua kansan pariin, mutta Kirjamessut eivät kelvanneet.
Autioituneet kirkot ovat yhdistelmä kauneutta ja surua.
Valokuvaukseen ja muotoiluun erikoistuneella Twistedsifter –sivustolla kummastellaan kallion sisään louhittua Helsingin temppelinaukion kirkkoa.
Amerikkalainen kirkko pääsi otsikoihin jonkun julkaistua videon kirkon jumalanpalveluksesta, jossa pienet pojat lauloivat siitä, kuinka homot eivät pääse taivaaseen.
Italialaisesta kirkosta on tehty yllättävä löytö satojen vuosien jälkeen.