Kaikki artikkelit

Tiedät todennäköisesti Korhosen, sillä heitä asuu Suomessa reilusti yli 20 000. Mutta tiedätkö nimen taustan?
Tiedät todennäköisesti Korhosen, sillä heitä asuu Suomessa reilusti yli 20 000. Mutta tiedätkö nimen taustan?
Muuttopäiväkirjat-sarjassa seurataan muun muassa Katin ja Lassin yhteenmuuttoa. Molemmat ovat jo olleet jonkin verran esillä mediassa.
Esitys nähtiin suositussa Laulu Rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelmassa.
Salatut Elämät -sarjassa Aamu Korhosta näytellyt Henna Tanskanen kertoi, että hän on kärsinyt uniongelmista lähes koko ikänsä.
Kati Korhosesta ei tullut Miss Suomea, mutta Kajaanissa taksia ajavaa Katia uskaltaa sanoa Suomen kauneimmaksi taksikuskiksi.
Karoliina Korhosen Finnish Nightmares -sarjakuva sai viime viikolla paljon kansainvälistä näkyvyyttä. Korhonen kertoo Voice.fi:lle, että on sittemmin saanut paljon yhteydenottoja introverteilta ihmisiltä ympäri maailman.
Vuoden luokanopettajaksi valittu Maarit Korhonen tietää, että osa lapsista palaa kesälomalta äärimmäisen tylsistyneinä. Monilla perheillä ei ole varaa edes 50 euroa maksavaan kesäleiriin.
Rankasti koulukiusattu Emilia Korhonen sai näyttää kiusaajilleen, ettei lannistunut. Vaikka kaunotar hehkuu hoikistuneena, hyvän itsetunnon rakentaminen jatkuu vielä pitkään.
Lapin Kansan irtisanomiskohun keskipisteessä oleva toimittaja Johanna Korhonen kritisoi jyrkin sanoin musiikkikilpailuja. Korhonen kirjoittaa Helsingin Sanomissa, että urheilukisatkin ovat niihin verrattuna reiluuden perikuvia.
Lapin Kansan päätoimittajan paikalta irtisanottu Johanna Korhonen kertoi Voicen Heräämölle, että hänellä on oma erikoinen harrastuksensa.