Kaikki artikkelit

Iskikö treeni-into kesän rantakelien vuoksi loppukeväästä, ja säilyi kesäpäivien halki? Älä anna hyvin alkaneen kuntoilun loppua syyspäivien saapuessa.
Jos sinulla tavoitteita koskien kuntoasi tai kehonkoostumustasi, tulee sinun miettiä tarkkaan, mille jumppatunnille suuntaat.
Hikisen treenin jälkeen olo on loistava. Treeni voi olla kuitenkin tehokas ilman hikoiluakin.
Juokseminen on haastava ja tehokas harrastus, jossa alun kehityksen näkee nopeasti.
Tietynlaiset treenit ovat hyödyllisiä, kun miettii peiton heiluttamisen kannalta.
Vaikka terveelliset elämäntavat koostuvat yksinkertaisista perusasioista, on erikoisempia vinkkejä oman vireystason parantamiseen tarjolla lukuisia. Näitä vinkkejä kannattaa kokeilla!
Tietyt uskomukset ovat tiukassa myös kuntoilumaailmassa. Jos sinä sorrut seuraaviin ajatuksiin, kannattaa miettiä kahdesti, ovatko ne täysin totta.
Treenatako aamulla vai illalla? Kellonaika kannattaa valita omien tavotteiden mukaan.
Aikaisen herätyksen koittaessa treeneistä luistaminen voi tuntua liiankin helpolta. Pienillä vinkeillä saat itsesi kammettua aamulla treenaamaan.
Urheilun aloittamisesta ei tarvitse tehdä hankalaa, sillä pienikin liikunta on parempi kuin ei mitään.
Hyvän ryhdin rakentaminen lähtee pienestä. Kokosimme yhteen saunapilatesohjaaja Tiina Vainion vinkit pidemmän rangan ja paremman asennon saavuttamiseksi.
Tuntuuko treenaamaan lähteminen pakolta, mutta haluaisit kuitenkin huoltaa kehoa? Ratkaisu voi löytyä omasta kotisaunasta.  
Meidät on luotu liikkumaan, mutta aikaa treenaamiselle tuntuu olevan entistä vähemmän.
Flunssakaudella moni pohtii, kannattaako lähteä treenaamaan kipeällä kurkulla vai skipata liikkuminen kokonaan muutaman päivän ajaksi.
Pääset salilta kotiin nopeammin ottamalla käyttöösi kätevät vinkit.
Esquire-lehti valitsi tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi 40-vuotiaan Penelope Cruzin. Nyt näyttelijätär kertoo, millaisella ruokavaliolla kaunotar tällaisen tittelin ansaitsi.