Kaikki artikkelit

Jenni Puumalainen kertoo Voice.fi:n haastattelussa kriisistään oman identiteettinsä suhteen Duo-yhtyeen lopettamisen jälkeen.
Kuva on kerännyt tuhansia kommentteja.
Kuva on kerännyt tuhansia kommentteja.
60-vuotias Gaynor Evans on joutunut jäädyttämään seksielämänsä totaalisesti.
Big Brotherissa toisiinsa rakastuneet Anu ja Helmeri kertovat Ilta-Sanomien haastattelussa, että seksistä pidättäytyminen oli hankalaa.
Suosikkinäyttelijä Busy Phillips, 38, tunnetaan jatkossa myös omasta keskusteluohjelmastaan.
Vaimoni on puuma -dokumentissa tutustutaan useiden parien yhteiseloon.
Monia miehiä saattaa viehättää paljonkin ajatus tapailla vanhempaa ja kokeneempaa naista.
Laulaja Toni Braxton seuraa Demi Mooren viitoittamaa tietä. 43-vuotias Toni on iskenyt itseään 14 vuotta nuoremman miehen.
Lihaksikkaasta vartalostaan tunnettu näyttelijäkomistus Hugh Jackman kertoo tuoreessa haastattelussa, ettei hänen vaimonsa pidä siitä kun hän treenaa liikaa. Syy tähän on yksinkertainen: vaimo haluaa itse näyttää paremmalta.
Suomessakin nähdyn Puumanainen (Cougar Town) -sarjan alkuperäinen nimi halutaan vaihtaa. Aiheesta kertoo Contactmusic.
Jo 30 vuotta upeaa uraa tehnyt laulaja Arja Saijonmaa, 66, ottaa puumanaisen tittelin kohteliaisuutena, kertoo Ilta-Sanomat.
Frendit-sarjasta suosioon noussut Jennifer Aniston tullaan näkemään Suomessakin pyörivässä Puumanainen-sarjassa ystävänsä Courtney Coxin rinnalla.
Niin sanottuja puumanaisia ei ole olemassakaan. Koko konsepti on tutkijoiden mukaan pelkkä myytti.
Viime viikolla Iltalehti listasi suomalaisia puumanaisia ja naisten joukkoon oli laitettu myös Apocalyptica-sellistin Eicca Toppisen vaimo. Mutta pitääkö 35-vuotias Eicca naistaan, näyttelijä Kirsi Ylijokea, puumana?