Kaikki artikkelit

Alkoholipitoisia nallekarkkeja voi ostaa valmiina tai ne voi tehdä itse.
Drinkkien sijaan vodkaa voikin käyttää moniin yllättäviin asioihin kotona.
Juhlissa voi olla hauskaa ilman alkoholia. Ihmiset, jotka pysyvät boolimaljoista kaukana, tietävät tämän varsin hyvin.
Alkon myyntitilastot paljastavat, mitkä alkoholijuomat maistuvat eri puolilla Suomea. Iltalehden mukaan eniten kirkkaita menee Pohjois-Suomessa, sen sijaan Uudellamaalla siemaillaan punaviiniä.
Chilessä on alkamassa tutkimus, jossa selvitetään voisiko alkoholin liikakäyttöä torjua rokottamalla.
The Florence and the Machine -yhtyeen keulakuva Florence Welch on huomannut, että hänen kykynsä käyttää ääntä on parantunut huomattavasti sen jälkeen kun nainen päätti luopua alkoholista kiertueilla.
Amerikassa on huolestuttu erityisesti opiskelijoiden kesken leviävästä suositusta dieetistä. Dieetti on metodiltaan yksinkertainen: opiskelijat eivät syö vaan keskittyvät alkoholin juomiseen.
Suomalaisia pidetään viinaan menevänä kansana, mutta osataan sitä muuallakin. USA:ssa mies myy kotiaan lupaamalla ostajalle alkoholia kaupan päälle.
Laman vaikutukset näkyvät laivojen myymälöissä, sillä joidenkin alkoholijuomien suosio on heikentynyt. Tietyt juomat säilyttävät kuitenkin paikkansa maailman suosituimpina viinamerkkeinä.
Krapulaton viina on ainakin juhlimista rakastavan väestön toivelistan kärkipäässä. Ryhmä korealaisia tiedemiehiä on tehnyt keksinnön, joka tuo tämän höyryisen Graalin maljan ainakin vähän lähemmäs.