Kuva: Fotolia

Selfie meni pieleen - turisti hajotti 126 vuotta vanhan patsaan

10.05.2016 14:45 - Joose Koskiranta

Monelle turistille selfiet ovat olennainen osa lomamatkaa, mutta jotkut menevät siinäkin liian pitkälle.

Useimmat turistit tyytyvät ottamaan yksinkertaisia lomaselfieitä ilman vaaraa itselleen tai muille. Jotkut kuitenkin yrittävät viedä selfie-gamensa uudelle tasolle - ja usein asiat menevät mönkään.

Näin kävi Portugalissa Lissabonin kaupungissa vierailleelle 24-vuotiaalle henkilölle. Tavallinen selfie Rossion juna-aseman edessä ei tuntemattomalle sankarille riittänyt, sillä hän halusi kiivetä parin metrin korkeuteen ottaakseen selfien entisen Portugalin kuninkaan Sebastian I:n patsaan kanssa.

Kiivetessään patsaan luo hän kuitenkin tönäisi 126-vuotta vanhaa taideteosta, mikä johti sen tippumiseen. Patsas hajosi tuhanteen osaan.

Sebastian I:n patsas (kuva: Fotolia)

Epäonnistunut pakoyritys

Huomatessaan palasina olevan patsaan, 24-vuotias henkilö yritti paeta alueelta. Hän ei kuitenkaan ehtinyt pitkälle, kun poliisi sai hänet pidätettyä. Hän joutuu vastaamaan teostaan oikeuden edessä.

Poliisi ei halua julkistaa henkilön identiteettiä. Siitäkään ei ole tietoa, milloin patsas saadaan korjattua. Se on kuitenkin lähes varmaa, että uhkarohkea turisti pitäytyy jatkossa normaalien selfieiden parissa.

Lue myös: Rock-laulaja potkaisi selfietä ottaneen naisen pois lavalta - katso videolle tallentunut tilanne

Lähde: The Telegraph

Kilpailut

Uusimmat