Kuva: Fotolia

Flunssapotilaan eeppinen moka naurattaa netissä - ei haistanut ulostetta ennen kuin...

01.11.2016 17:00 - Mika Parikka

Väsymys ja nuha on huono kombinaatio. Se voi johtaa siihen, että herää ulostetta naamalla.

Miehen vuodatus Redditissä on saanut ymmärrettävistä syistä suuren huomion. Näin kehnoa tapahtumasarjaa ei voi käydä kuin maailman epäonnisimmalle ihmiselle. Kuvittele tilanne, jossa vaimosi tai tyttöystäväsi herättää sinut keskellä yötä ihmetellen rankkaa ulosteen käryä. Sitten käy ilmi, että haju tuleekin naamastasi.

Redditin käyttäjä sad-splinter, oikealta nimeltään Mark, jakoi tarinansa koko maailman kanssa. Mies oli sairastanu pahaa flunssaa jo muutaman päivän. Aika oli mennyt lähinnä tv:n edessä nenäliinoihin niistellen. 

Mark heräsi keskellä yötä noin yhden aikaan käydäkseen vessassa. Hänen vaimonsa oli unessa, joten hänen täytyi mennä hiljaa. Puoliksi unessa Mark matkasi vessaan ja istahti pöntölle tekemään tarpeensa. Ne tehtyään, tuli aika pyyhkiä. Pyyhkiessään mies totesi, että samalla hänen tulisi niistä nenänsä, sillä flunssa oli edelleen kova.

Mark hörppäsi vielä flunssalääkettä, joka itsessään sisältää alkoholia. Tästä tokkuraisena hän ei tajunnut niistäneensä nenänsä samaan paperiin, kuin millä hän oli juuri pyyhkinyt takalistonsa.

Mark palasi sänkyyn nukkumaan nenä aivan yhtä tukossa kuin aiemminkin. Tukkoisuus esti miestä haistamasta vahvaa ulosteen odööriä nenässään. Hänen vaimonsa heräsi hetken päästä, ja Mark muistelee tämän huudahtaneen:

"Mikä haisee p**kalle? Hetkonen, oletko se sinä? Miksi haiset p**kalle Mark?!"

Mies palasi vessaan pesemään naamansa. Palattuan sänkyynsä, hänen oli vaikea saada unta vierestä kuuluneen hihityksen takia.

Lähde: Elite Daily, Reddit

Lue myös: Ähkiminen ei helpota ulostamista - tekee siitä vain vaikeampaa

Lue myös: Mitä ulosteesi kertoo terveydestäsi? Väri ja koostumus voivat kieliä vakavasta sairaudesta

Kilpailut

Uusimmat