Kuva: Shutterstock

Krista teeskenteli olevansa hammaslääkäri kuusi vuotta - karmea virhe paljasti naisen

29.08.2018 17:15 - Katariina Auvinen

"Hammaslääkäri" teki potilailleen operaatioita, joihin hänellä ei ollut koulutusta.

Yhdysvaltojen Georgiassa on selvinnyt karmea tapaus, jossa Krista Szewczyk -niminen nainen teeskenteli olevansa hammaslääkäri yhteensä kuuden vuoden ajan.

Nainen toimi klinikalla hammaslääkärinä tehden potilaille operaatioita, joihin hänellä ei ollut minkäänlaista koulutusta. Nainen sai perustaa oman yrityksen, mutta hänen olisi pitänyt palkata yritykseen ammattilaisia hammaslääkäreiksi. Sen sijaan nainen päätti säästää ja tehdä operaatiot itse.  

Vyyhti alkoi selviämään sen jälkeen, kun muutamat naisen potilaista joutuivat hakeutumaan sairaalaan pieleen menneiden operaatioiden jälkeen. Yksi Szewczykin potilaista oli David Marsh, joka kertoi Daily Mail -julkaisulle saaneensa tennispallon kokoisen paiseen kaulaansa, kun hänelle tehtiin pieleen mennyt operaatio. 

- Paise oli niin iso etten saanut kunnolla henkeä, hän kertoo. 

Nainen oli ennenkin jäänyt kiinni laittomista hoidoistaan, mutta tuolloin hänen kerrottiin päässeen pois kuin koira veräjästä, koska Szewczykin mies oli samassa kunnassa sheriffinä. 

Viranomaiset tutkivat parhaillaan asiaa. Heille on tullut jo useita valituksia naisen tekemistä hoidoista, joten nähtäväksi jää millaisen tuomion valehammaslääkäri tulee saamaan. 

Lue myös: Hammaslääkäri paljastaa purukalustosi pahimmat viholliset - lue yllättävä lista

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat