Kuva: Shutterstock

Tulevat vanhemmat voivat valita julkkiksen näköisen lapsen - yksi nimi on ylitse muiden

11.09.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Los Angelesissa sijaitseva spermapankki ottaa vastaan julkkiksen kaksoisolentojen siittiöitä.

Monen naisen päiväunena olisi päästä viettämään aikaa esimerkiksi Brad Pittin tai George Clooneyn kanssa, mutta miltäpä kuulostaisi saada heidän näköisensä lapsi? Los Angelesissa tämä on mahdollista, koska siellä sijaitseva spermapankki ottaa vastaan julkkisten näköisiä luovuttajia. 

Spermapankki on yksi maailman suurimmista ja se on ainoita klinikoita, jotka tarjoavat tällaista palvelua. Perinteisesti vanhemmiksi toivovat asiakkaat valitsevat luovuttajan korkeuden, painon, koulutuksen ja persoonallisuuden piirteiden mukaan, mutta tässä tapauksessa asiakkaat voivat keskittyä myös tarkemmin ulkonäköön. 

Yhdysvalloissa toivotaan erityisesti Ben Affleckin näköisiä lapsia. (kuva: Getty Images)

Luovuttajista on mahdollista käyttää muun muassa Johnny Deppin, Leonardo DiCaprion tai jopa prinssi Harryn kaksoisolentojen siittiöitä. Idea on lähtenyt jo vuodesta 2009, kun asiakkaille koetettiin kertoa julkkisten piirteiden mukaan, miltä luovuttaja mahdollisesti näyttää. 

Nykyisin klinikalla on aakkosjärjestykseen laitettu lista julkkisten nimistä, josta asiakas voi valita omasta mielestään sopivan luovuttajan. Listan on todettu helpottavan myös ihmisten päätöstä. 

Erityisesti klinikalla on huomattu asiakkaiden suosivan Ben Affleckin näköisiä lapsia. Affleckin tummat ja vahvat piirteet ovat monen mieleen.

Lue myös: Temptation Island Suomi -pari lapsettomuushoitoihin: "Kyyneleitä negatiivisten testien jälkeen"

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat