Temptation Island Suomi -pari lapsettomuushoitoihin: "Kyyneleitä negatiivisten testien jälkeen"

27.08.2018 12:17 - Henna Koste

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen menevät tällä viikolla ensikertaa lapsettomuusklinikalle.

Temptation Island -ohjelmasta tutuksi tulleet Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen muistetaan myös hymyilevänä porilaiskaksikkona. He ovat kuitenkin avautuneet julkisuudessa raskaammasta aiheesta. Rita kertoo parin tuoreista kuulumisista Instagram-päivityksessään. 

"Elämä on niin pirun ihmeellistä ja mielenkiintoista! Uusi viikko tuo mukanaan jotain todella jännää. Meillä on ensimmäinen käynti lapsettomuusklinikalle ja katsotaan miten edetään. Kyllä me vauvaa taas tosissaan halutaan ja vihdoin otetaan askel eteenpäin asian kanssa", nainen kertoo Instagram-kuvansa kuvatekstissä. 

Hän toteaa, ettei asia ole hänen mielestään harvinainen tai häpeiltävä. Hän huomauttaa kuitenkin ymmärtävänsä heitä, jotka haluavat vastaavassa tilanteessa olla vaiti. 

"Onhan aihe todella intiimi ja iso ja kyllä täälläkin turhautuneita fiiliksiä ja kyyneleitä on vuodatettu muutaman negatiivisen raskaustestin jälkeen. No, alkuviikosta kuullaan lisää ja katsotaan miten edetään! Oon niin innoissani!! En millään malta odottaa tulevaa!", vauvaa toivova kaunotar kirjoittaa. 

Monet ovat toivottaneet parille paljon onnea ja kiitelleet avoimuudesta. 

Lue myös: Suomalainen julkkispari joutui keskelle pelottavaa perheväkivaltatilannetta - "Järkyttynyt olo"

Kilpailut

Uusimmat