Kuva: Fotolia

Miehen vessanpöntössä odotti jymy-yllätys - jakoi tilanteesta hulvattoman kuvan

16.12.2018 10:15 - Katariina Auvinen

Paketin toimittaminen ei ollut mennyt posteljoonilta aivan putkeen.

Verkkokaupasta tilaaminen on nykyisin helppoa. Paketti tuodaan usein kotiovelle, jonka jälkeen tilaaja pääsee nauttimaan tilauksestaan. Brittiläinen Sam Cook yllättyi kuitenkin todella paljon, kun häntä odotti kaksi postimiehen jättämää lappua eteisen matolla.

Postimies oli tullut toimittamaan Cookin tilaamaa pakettia, mutta mies ei ollut kotona. Sen sijaan, että posteljooni olisi jättänyt lapun käynnistään, hän näki avoimen ikkunan, josta hän päätti pudottaa paketin sisälle. Sen kummemmin ajattelematta mies oli työntänyt paketin ikkunasta sisälle ja jättänyt lapulle kirjoituksen; "Työnsin paketin ikkunasta"

Posteljooni oli kuitenkin alkanut epäillä omituista loiskahdusta, joka oli kuulunut paketin pudottamisen jälkeen ja mennyt uudelleen ikkunan luokse tarkastelemaan juuri ikkunaa. Hän oli huomannut tällöin karmean erheensä.

Avoin ikkuna oli nimittäin johtanut vessaan. Paketti oli totta kai pudonnut suoraan vessanpönttöön kellumaan, koska pöntön kansi oli ollut avoinna. Toisessa lapussa lukikin; "Olen todella pahoillani, mutta taisin pudottaa paketin vahingossa vessanpönttöön". 

Cook jakoi lapuista sekä paketista kuvat Twitterissä, jossa se on levinnyt kulovalkean tavoin. Jopa Britannian pääposti on ottanut asiaan kantaa ja pahoitellut tekemisiään. 

"Olemme todella pahoillamme Sam paketistasi. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme korvata menetyksesi sinulle." 

Cook on vastannut, että hän koki tilanteen enemmänkin huvittavana, eikä hän tarvitsisi korvausta asiasta. 

"Paketti oli itse asiassa täysin kunnossa, vaikka se oli jo hetken kellunutkin pöntössä." 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Nainen tilasi seksikkään pukkipuvun verkkokaupasta - sai paljon enemmän mitä toivoi

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat