Kuva: Shutterstock

Nainen väittää "vaginahajuveden" vetävän ihmisiä puoleensa - kokeilisitko itse?

26.08.2019 14:45 - Milena Raappana

Seksologi Shan Boodramin mukaan vaginan tuoksu kiinnostaa ihmisiä ja tekee naisista itsevarmempia.

Monella meistä on nimikkohajuvesi, mutta eräs nainen vei tämän paljon pidemmälle. Seksologi Shan Boodram kertoi Refinery29-julkaisun jutussa, että käyttämällä oman vaginansa tuoksua hajuvetenä ihmiset saattaisivat olla hänestä enemmän kiinnostuneita. 

Boodram pisti teoriansa testiin kolmen asiakkaansa kanssa baari-illan yhteydessä. Illan aluksi he eivät olleet suihkuttaneet mitään tuoksua itseensä. Heidän piti puolet illasta yrittää ottaa kontaktia ihmisiin ja keskustella heidän kanssaan. Kun he olivat onnistuneet luomaan yhteyden kahteen tuntemattomaan henkilöön puolessa välissä iltaa, nelikko suuntasi baarin vessaan. Oli aika kokeilla, miten vaginan tuoksu vaikuttaisi suhteiden luomiseen.

Boodram ohjeisti asiakkaitaan ensin pesemään kätensä, jonka jälkeen heidän tuli pyörittää sormiaan vaginan suulla. Tavoitteena oli saada sormet osumaan isompien häpyhuulien takana emättimen suuaukolla sijaitseviin Bartholinin rauhasiin, joilla on merkittävä rooli kosteuden kanssa. Kun naiset tunsivat olevansa tarpeeksi märkiä, he hieroivat vaginan nesteitä ranteisiinsa, kaulalleen ja solisluilleen.

Ennen kuin he suuntasivat takaisin baariin puolelle Boodram kysyi naisilta, miltä heistä tuntui vaginan tuoksu keholla. Vastaukseksi eräs naisista sanoi tuntevansa olonsa tahmaiseksi. Baarissa heidän tarkoitus oli samalla tavalla pyrkiä ottamaan kontaktia tuntemattomiin ja samalla tarkkailla, vaikuttiko vaginan tuoksu kanssakäymiseen. 

Boodram itse oli illan aikana jutellut toisten ystäviensä kanssa ja meni viettämään heidän kanssa iltaa, vaikka he olivatkin todella humalassa. Yksi naispuolinen ystävä alkoi avautua Boodramille ja pikku hiljaa hautasi päänsä tämän kaulalleen. Kun humalaiselle keskustelulle ei ollut tulla loppua, hän yritti hivuttautua kauemmaksi ja sanoi menevänsä etsimään asiakkaitaan. Naispuolinen ystävä kuitenkin lähestyi Boodramia uudelleen eikä olisi halunnut päästää tätä lähtemään. 

Asiakkaat olivat nähneet tämän kanssakäymisen ja olivat hämmästyneitä. Yksi heistä sanoi:

- Jos en olisi nähnyt tuon tytön periaatteessa imuttelevan kaulaasi viiden minuutin ajan, en olisi uskonut tämän toimivan. 

Miten sitten asiakkaat olivat huomanneet vaginahajuveden vaikuttavan? Kolmikon mukaan ihmiset tulivat lähemmäksi keskustelemaan, mutta se saattoi johtua baarin melutasosta. Boodram myös myönsi, että hänen ystävänsä läheisyys oli mahdollisesti humalatason tuotosta. Illan päätteeksi kukaan naisista ei kuitenkaan halunnut pyyhkiä vaginan tuoksua pois ja yksi heistä oli menossa tapaamaan miestä. Hän koki, että vaginahajuvesi voisi tuoda pientä lisäpontta treffeille. 

Vaikka tämä kyseinen ilta ei tuottanut suuria tuloksia, Boodramin mukaan vaginahajuvesi toimii välillä todella hyvin ja välillä hän ei näe sen kanssa suuria muutoksia. Hänen mielestään monella naisella on kuitenkin paljon itsevarmempi olo vaginan tuoksun kanssa, mikä saattaa myös kiinnittää muiden ihmisten huomion. 

Lue myös: Menikö parfyymisuunnittelu liian pitkälle? Nyt pullotettiin vaginan tuoksu!

Lue myös: Oletko kuullut "sokeasta vaginasta"? Harvinainen ominaisuus saattaa aiheuttaa kipua seksin aikana

Lue myös: Miksi vagina muuttuu iän myötä? 4 merkittävintä syytä

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat