Kuva: Youtube

Nainen kasvatti sormenkynsiään 28 vuoden ajan - ennätyspitkät kynnet leikattiin nyt

08.04.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ayanna Williams pääsi kynsillään Guinnesin ennätystenkirjaan vuonna 2017.

Maailman pisimmät naisella olleet sormenkynnet on nyt leikattu. Teksasilainen Ayanna Williams oli kasvattanut kynsiään 28 vuoden ajan, ja jo vuonna 2017 hän pääsi kynsillään Guinnessin ennätystenkirjaan.

Williamsin kynnet mitattiin vielä juuri ennen niiden leikkaamista. Kynsien yhteispituudeksi mitattiin huikeat 733,55 senttimetriä.

- Olen kasvattanut kynsiäni muutaman vuosikymmenen ajan. Olen niin valmis uuteen elämään. Tiedän, että tulen kaipaamaan niitä, mutta nyt on tullut aika luopua niistä, Williams kertoo Guinness World Recordsin tiedotteessa.

Nainen kertoo, että pitkät kynnet ovat rajoittaneet hänen elämäänsä. Hänen on pitänyt olla varovainen liikkeissään, ettei satuta itseään tai vahingoita kynsiään.

Naisen kynsien leikkaamiseen eivät perinteiset kynsisakset riittäneet, vaan avuksi otettiin sähköinen monitoimityökalu. Prosessi otettiin videolle, jonka näet alta.

Williams kertoo, että kipinä kynsien kasvattamiseen syttyi hänen kiinnostuksestaan kynsitaidetta kohtaan. Nainen kertoo, että kun hän viimeksi lakkasi ennätyspitkät kyntensä, siihen kului useampi päivä ja kolmesta neljään kynsilakkapulloa. Naisen mukaan ihmisten reaktiot hänen kynsiinsä ovat olleet vaihtelevia, mutta monesti ihmiset eivät ole tienneet, mitä sanoa.

Videolta nähdään, että Williamsin ensireaktio kynsien leikkaamiseen on helpottunut ja hyväntuulinen. Leikatut ennätyskynnet pääsevät esille Ripley’s Believe It or Not -museoon Orlandoon, Floridaan.

Lue myös: Lähes 30 Eminem-tatuointia - superfani pääsi ennätystenkirjaan

Lue myös: Kyllästynyt klassisiin manikyyreihin? Kuusi räväkkää lakkausideaa vaihtelua kaipaavalle

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat