Nainen haastoi kaikki maailman homot oikeuteen: "Syntiähän se on!"

07.05.2015 11:06 - Rea Tallgren

Amerikkalaisnainen vaatii Amerikan päättäjiä miettimään uudelleen sitä, miksi syntinä pidettyä homoutta saa nykyään "harjoittaa" täysin avoimesti.

Amerikkalainen, Nebraskassa asuva nainen on haastanut kaikki naailman homoseksuaalit oikeuteen. Naisen mukaan hän edustaa jutussa Jumalaa ja Jeesusta, jotka hänen mukaansa pitivät homoseksuaalisuutta syntinä.

Naisen mukaan on jo korkea aika, että Amerikan päättäjät palauttavat homoutta koskevat lait, joiden mukaan homoseksuaalisuus olisi synti ja laitonta. Hänen mukaansa homot ovat "pilanneet Amerikan".

66-vuotias rouva edustaa oikeudessa itse itseään. Hän on laatinut seitsensivuisen kirjelmän, jossa hän perustelee kantaansa muun muassa näin:

"Homoseksuaalit tietävät itsekin, että homous on syntiä. Miksi muuten he olisivat piilotelleet kaapeissa niin pitkään?", rouva perustelee.

Pelkästään Amerikassa asuu yli 320 miljoonaa ihmistä. Tuoreimpien tietojen valossa heistä LGTB-porukkaan lukee kuuluvansa lähemmäs kaksi prosenttia, eli 6,5 miljoonaa ihmistä. Jos koko maailman homot ovat haasteessa haastettuina, on heitä miljoonia ja miljoonia lisää.

Lähteet: Up Roxx ja Omaha

Kilpailut

Uusimmat