91-vuotiasta naista sakotettiin naapurin valituksen takia - syy naurettava

18.05.2015 15:15 - Senni Loikala

Mummot ja papat eivät aina ole naapureiden jokaisen liikkeen kyttääjiä, vaan päinvastoin. Kuvan nainen ei liity tapaukseen.

Ikäihmisiä pidetään usein pikkumaisina naapureina, jotka valittavat pienimmästäkin rasahduksesta. Nyt mielikuva on kääntynyt päälaelleen, sillä Yvette Vachon, 91, sai noin 140 euron sakot naurettavalta tuntuvasta syystä. Kanadassa, Saquenayn kaupungissa asuvan naisen alakerran naapurit valittivat sen vuoksi, että Vachonin keinutuolin kiikkusäänet kantautuivat heidän asuntoonsa.

Asianajaja sai pudotettua summaa

Valituksen seurauksena poliisit soittivat Vachonin ovikelloa. Tuolloin nainen istui keinutuolissaan ja katseli televisiota. Oven avattuaan häntä odotti ikävä yllätys, sillä virkavalta ojensi vanhukselle sakkolapun. Syynä se, että kaupungin säännöissä lukee, ettei kukaan saa käyttäytyä naapureita ja ohikulkijoita ärsyttävällä tavalla.

Eläkeläiset ovat usein taloudellisesti tiukoilla, ja monesta Vachonin saamat sakot voivat olla täysin epäoikeudenmukaiset. Nainen ajatteli itse samoin ja sai pudotettua sakotettavaa summaa turvautumalla asianajajaan. Vachon saattaa myös nostaa syytteen kaupunkia vastaan stressistä, joka hänelle koitui tapahtuneesta.

Olisiko sinusta ollut rehdimpää, että mummon kiikuntaan kyllästyneet naapurit olisivat itse soittaneet ovikelloa ja kertoneet äänten häiritsevän heitä?



Lue myös: Suomalaisen parkkipirkon työpäivä sai yllättävän käänteen - kosittiin kesken sakon kirjoittamisen

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat