Nuorukainen hävisi punnerrusvedon - katso, mitä joutui tekemään hiuksilleen

10.06.2015 19:45 - Senni Loikala

Parikymppinen Hansel hävisi vedon serkulleen, jolla oli vapaat kädet tehdä sukulaisensa kutreille mitä ikinä tahtoi. Kuvan mies ei liity tapaukseen.

Kanadalainen nuorimies Hansel, 20, ja hänen serkkunsa löivät vetoa siitä, kumpi pystyy tekemään enemmän punnerruksia. Panos oli omalla tavallaan suuri - voittaja saisi nimittäin tehdä toisen hiuksille aivan mitä ikinä tahtoisi.

Hoikka ja sirorakenteinen Hansel hävisi vedon sukulaispojalleen. Näin ollen hänen ei auttanut muu kuin antaa serkulle vapaat kädet.

Ananastukka isolla A:lla

Serkku todellakin käytti tilaisuuden hyväkseen. Taidetta harrastava poika otti inspiraation lähteekseen ananaksen - tuon makean ja isokokoisen hedelmän. Hän ei tyytynyt vain tekemään Hanselille trendien aallonharjalla surffailevaa ananastukkaa, jossa hiukset ovat päältä pitkät ja lyhyet sivuilta.

Hän jäljitteli ananasta mahdollisimman tarkasti ja värjäytti Hanselin hiukset päältä kirkkaanvihreiksi ja takana olevan siilin oranssihtavan ruskeaksi, kuten originaalihedelmällä. Hän myös taiteili Hanselin siiliin ananaksen pinnasta tutun ruutukuvioinnin. Reilu peli, vai mitä?

Pääset katsomaan kuvat Hanselin hieman erilaisesta ananastukasta täältä.


Lue myös: Veli hävisi vedon ja joutui tanssimaan tienristeukseen - katso hulvaton video

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat