Suomalaismies sai YouTubessa miljoona seuraajaa muutamassa kuukaudessa: "Vaimon nauru taustalla toimii"

03.06.2016 11:00 - Rea Tallgren

Lauri Vuohensilta on onnistunut harvinaisessa asiassa; nousemaan YouTube-tähdeksi lyhyessä ajassa tekemällä erikoisia videoita.

Lauri Vuohensilta tekee YouTubeen videoita, joilla hän murskaa erilaisia tavaroita puristimilla. Hän selostaa niissä englanniksi, mitä on tekemässä. 

Vuohensilta aloitti videoiden tekemisen viime syksynä. Nyt Vuohensillalla on Youtubessa yli miljoona tilaajaa. Määrä on käsittämätön, sillä esimerkiksi jo vuosia nimeään tunnetuksi tehneillä Duudsoneilla on omalla YouTube-kanavallaan 2,4 miljoonaa tilaajaa.

Ihmiset ovat hullaantuneet nähdessään, miten esimerkiksi golf-palloja murskataan. Esimerkiksi neljä päivää sitten ladattua videota, jolla Vuohensilta murskaa muun muassa rubiikinkuution, on katsottu jo nyt yli 750 000 kertaa. 

Radio Novan Aamujen Aki ja Minna päättivät ottaa selvää, mistä mies keksi ajatuksen kanavalleen. 

- Vaimon kanssa ideoitiin, että jos tehtäisiin joku oma YouTube-kanava jonkun yksinkertaisen jutun ympärille. Tavoitteena oli tehdä iso kanava, mutta emme olisi kyllä ajatellut, että tämä näin nopeasti kasvaisi. 

Mutta mikä on videoiden suosion salaisuus?

- Minusta idea oli hyvä, ja uskoin siihen. Sitten minun persoonani ja se, että vaimo nauraa taustalla, se toimii, mies selittää. 

Mikäli videoiden suosio vielä kasvaa, uskoo Vuohensilta olevan mahdollista saada siitä rahallistakin hyötyä. 

- Voisin sitten yrittäjänä keventää muita töitä, Vuohensilta maalailee. 

Aki ja Minna äänessä Novan Aamuissa arkisin klo 6-10. Käy tykkäämässä heidän Facebook-sivustaan tästä

Kilpailut

Uusimmat