Kuva: Fotolia

Kuinka kuolet? Horoskooppisi paljastaa

27.06.2016 19:15 - Senja Rapila

Koituuko hamstraaminen kohtaloksesi vai johtaako liiallinen selfieiden ottaminen haudan lepoon? Se selviää horoskooppimerkkisi avulla.

Elite Daily teki humoristisen listauksen siitä, kuinka tulet todennäköisesti horoskooppimerkkisi perusteella heittämään veivisi. Voit katsoa listan alapuolelta.

Kauris 22.12. - 19.1.

Teeskentelet mitä todennäköisesti kuolemasi vain sen vuoksi, että näet ketkä tulisivat hautajaisiisi kuoltuasi. Tämän aiheuttamana saat lopulta valtimonpullistuman eli aneurysman, joka koituu kohtaloksesi.

Vesimies 20.1. - 19.2.

Vesimiehen voimakas itsenäisyydentahto ja hurjat vaatimukset tekevät elämästäsi huomattavan vaikeaa, vaikka oletkin villi ja vapaa persoona. Nämä piirteet voivat kuitenkin tehdä kuolemastasi yksinkertaisesti yksinäisen, kun et tunnu huolivan rinnallesi ketään.

Kalat 20.2. - 20.3.

Jos et halua tuntea oloasi ovimatoksi, tulee sinun nousta pois lattialta. Kalat-horoskooppimerkin edustaja ei kuitenkaan välttämättä jaksa nousta, vaan työskentelee ankarasti jonkun muun ongelmien kanssa.

Kun kuolema koittaa Kalat-horoskooppimerkin edustajalle, huomaa hän uhranneensa oman elämänsä jonkun muun elämälle.

Oinas 21.3. - 20.4. 

Sinulla on vauhti päällä niin eläessäsi kuin kuollessakin. Kuolema voi tapahtua vesijetillä, moottoripyörällä tai jopa kesken villin seksin. Oinas-horoskooppimerkin edustajat kuolevat kuten he ovat eläneet: tohkeissaan ja ilman minkäänlaista varoitusta.

Härkä 21.4 - 20.5. 

Härkä-horoskooppimerkin edustajat tuppaavat keräilemään kaikkia ihania asioita asuntoonsa, jolloin pienimuotoinen hamstraaminen voi olla kohtalokasta. Sinut löydetään todennäköisesti vuosien hamstrausharrastuksen jälkeen asunnostasi, kun jäätävät tavaravuoret ovat vihdoin pettäneet ja nirhanneet sinut alleen.

Kaksoset 21.5. - 21.6.

Jokaisella horoskooppimerkillä on johtava ruumiinosa ja kaksosilla se on kädet. Olet todella utelias ja tykkäät kokeilla asioita käsilläsi. Varo kuitenkin, sillä liika uteliaisuus voi johtaa kätesi eläintarhan kaltereiden läpi vaikka tiikerin hampaisiin, jolloin ne ovat entiset. Ja niin olet sinäkin.

Rapu 22.6. - 22.7. 

Et todennäköisesti anna kenenkään tehdä mitään puolestasi, joka koituu äkkiä kohtaloksesi. Luulet, että kaikki yrittävät vedättää sinulta rahaa pikkutöistä ja saatat nappailla omaan diagnoosiin ostettuja lääkkeitä, koska terapeutti ja lääkärikäynnit ovat mielestäsi liian kalliita.

Suurella todennäköisyydellä osa ihmisistä voi oikeasti olla parempia asioissa, mitä väkisin haluat itse tehdä. Älä siis mene korjaamaan tv-antennia, jos et oikeasti tiedä mitä olet tekemässä. Todennäköisesti tipahdat katolta samalla, kun yrität vääntää antennia väärään suuntaan.

Leijona 23.7. - 22.8. 

Leijona on hyvinkin viehättävä horoskooppimerkki ja taidat tietää sen itsekin: kamera räpsyy aina kun mahdollista. Tästä syystä voit joutua kohtalokkaaseen onnettomuuteen samalla, kun yrität ottaa täydellisessä valaistuksessa selfietä moottoritiellä tai vaikkapa pelkästään suojatietä ylittäessä.

Neitsyt 23.8. - 22.9. 

Koska Neitsyt-horoskooppimerkin edustajat eivät näytä stressiä - tai tunteitaan - ulkopuolelle, voi se koitua heidän kohtalokseen. Todennäköisin kuolinsyy on diagnosoimaton stressi-ihottuma tai syöpä, joka kehittyy vuosien tunteiden ja pikkukipujen patouttamana.

Vaaka 23.9. - 23.10. 

Elämäsi on kuin Romeo ja Juliet, Bonnie ja Clyde tai Sid ja Nancy. Kaikki ovat traagisia ja kauniita tarinoita rakkaudesta, jotka ovat päättyneet murha-itsemurha -yhdistelmään. Sinä saatat elämänhuumassa sortua tähän samaiseen tarinaan, mutta muista, ettei rakkaus ole kuitenkaan kaikki kaikessa.

Skorpioni 24.10 - 22.11. 

Kuolemanaiheuttajasi on itsemurha, vaikka se karulta kuulostaisikin. Kuolema on asia, joka seuraa Skorpioni-horoskooppimerkin edustajia kaikkialle ja se ilmenee henkilökohtaisina menetyksinä tai läheltä-piti tilanteina.

Skorpioni-horoskooppimerkkien edustajat uskovat, että kuoleman jälkeen syntyy uudelleen, jonka vuoksi he eivät pelkää kuolemaa. Kuoleman odottelu on kuitenkin asia, joka tekee heidät hulluiksi. Tästä syystä he saattavat ottaa ohjat omiin käsiinsä ennen aikojaan.

Jousimies 23.11. - 22.12. 

Villi veikkaus on, että kuolet kiivetessäsi Mount Everestille liiallisen tyhmänrohkeana.

Rakastat matkustelua ja kaikkea hulluttelua, mutta on olemassa myös asioita, joita voit tehdä ilman että riskeeraisit henkesi. Olemassa on paljon kiinnostavia paikkoja, joissa voit käydä ilman että loukkaisit itsesi pahasti tai kuolisit esimerkiksi hypotermiaan. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Härkä on kaunis, rapu paras suutelija - tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista?

Lue myös: Vaaka on koukussa rakkauteen, härkä ruokaan - lue, mihin addiktoidut horoskooppisi perusteella

Kilpailut

Uusimmat