Kuva: Fotolia

Urheilija sai ilkeitä kommentteja raskausmahastaan - vastasi kritiikkiin inspiroivilla kuvilla

07.07.2016 12:45 - Tiina Svensk

Tuore äiti väsyi ihmisten tapaan kommentoida raskaana olevien naisten kehoja.

Kestävyysurheilija Brittany Aäe sai kuulla jatkuvasti olevansa todella pienikokoinen, vaikka raskaus olikin edennyt jo pidemmälle. 39. raskausviikolla urheilija sai tarpeekseen, ja päätti nostaa asian puheenaiheeksi Instagram-tilillään.

Raskautensa aikana nainen nimittäin ymmärsi, ettei yksikään nainen jäänyt vaille kommentteja raskausaikana. Sen vuoksi hän jakoikin tililleen kuvan, missä nähdään kaksi yhtä pitkään odottanutta naista: vasemmalla kuvassa on Tess Holiday, oikealla Aäe itse.

"Miksi yhteiskunta kritisoi naisten kehoja, jotka eivät sovi hyvin kapeaan käsitykseen normaalista raskauskehosta?", Aäe kirjoittaa.

Urheilullinen nainen jakoi raskautensa aikana myös liikunta- ja treenivinkkejä seuraajilleen Instagramissa, jotta ihmiset käsittäisivät, että myös raskausaikana voi elää elämäänsä.

"Minun kehoni ei ole vain sikiön koti. Myös minä olen olemassa raskauden aikana", Aäe kirjoittaa. Samalla Aäe haluaa muistuttaa, että terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen raskausaikana ja tuoreena äitinä voi olla mahdollista aivan kaikille.

Voit katsoa Aäen treenikuvia hänen raskausajaltaan alta:

Lue myös: Nyt se todistettiin: Raskaus muuttaa naisen kävelytyyliä!

Lähde: College Candy

Kilpailut

Uusimmat