Miltä näyttää seksiä harrastaneen naisen alapää verrattuna neitsyeen? 'Kuin lerpattava kinkkuleipä'

11.07.2016 11:00 - Iiro Myllymäki

Kuva on saanut monet epäilemään, tunteeko nainen vaginoiden toimintaa lainkaan.

44-vuotias amerikkalainen Jennifer Mayers keksi varsin omaperäisen tavan kuvailla naisen sukupuolielimiä.

Mayers jakoi Twitter-tilillään kuvan kahdesta kinkkusämpylästä, joista vasemmanpuoleinen kuvastaa usean henkilön kanssa seksiä harrastaneen naisen vaginaa. Tässä sämpylässä kinkut lerpattavat epäsiististi sämpylän ulkopuolella, kun taas toisessa sämpylässä kinkut ovat tiiviisti leipien välissä. Siisti sämpylä symboloi Mayersin omien tytärten viattomuutta, eli vaginaa, jota seksi ei ole pilannut.

Paheellisesta seksuaalisesta naisesta Mayers on ottanut esimerkiksi pop-tähti Taylor Swiftin, joka tunnetaan monista julkkispoikaystävistään. Kuvan yhteyteen nainen on kirjoittanut, että ”tämän takia julistan kristinuskoa”. Lisää kuvan takana olevista aatteista pääsee lukemaan naisen blogista.

Kuva on herättänyt sekä hilpeyttä että hämmennystä Twitterissä. Monet kommentoijat Twitterissä ovat  julistaneet anatomian oppeja Mayersille. He huomauttavat, että kuvan kinkkuleikkeet kuvastavat ennemminkin häpyhuulia, ja niiden ulkonäköön seksin harrastaminen tai harrastamattomuus ei vaikuta millään tavalla.

"Eivät vaginat noin toimi, ihan vaan tiedoksesi", kommentoi Ella Dawson, ja on saanut vastaukselleen noin 2000 tykkäystä.

Lue myös: Uusi trendi leviää maailmalla: Vaginahieronnassa saa orgasmeja hoidon aikana

Lue myös: Paperista tehdyt vaginat hämmästyttävät aitoudellaan – katso

Lähteet: Unilad, Jennifer Mayersin blogi

Kilpailut

Uusimmat