Kuva: Fotolia

Nainen vetää zumbaa viimeisillään raskaana - katso energinen video

05.08.2016 23:15 - Iiro Myllymäki

Ana Marro on vetänyt raskautensa aikana zumbaa kuudesta kahdeksaan kertaa viikossa.

Texasilainen Ana Marro ei anna raskauden olla esteenä villille zumbaamiselle. Tämä näkyy YouTubeen ladatulla videolla, jossa Marro nähdään vetämässä zumbatuntia vain kaksi päivää ennen laskettua aikaa. Nainen nähdään tekemässä jopa vaikuttava taivutus taaksepäin.

Daily Mail kertoo, että Marro on raskautensa aikana pitänyt kuudesta kahdeksaan zumbatuntia viikossa. Hän sanoo, että tanssiminen on auttanut häntä raskaudenaikaisten kipujen ja painonhallinnan kanssa.

-  Olen tanssinut kuusivuotiaasta lähtien, joten kroppani on tottunut olemaan jatkuvasti aktiivinen. Uskon, että mitä terveellisempi olet, sitä paremmat mahdollisuudet on, että lapsella on terve elämä, Marro sanoo.

Nainen oli yhtä lailla fyysisesti aktiivinen odottaessaan ensimmäistä lastaan, nyt 1-vuotiasta Averya. Terveyskirjaston mukaan raskaudenaikainen liikunta on terveelle äidille turvallista, mutta rankka raskauden loppuun asti jatkuva liikunta saattaa vähentää vauvan syntymäpainoa tämän rasvakudoksen vähäisen määrän vuoksi. Terveyskirjasto kertoo, että kuitenkin jopa treenaamistaan raskauden aikana jatkaneiden huippu-urheilijoiden raskauksissa ja synnytyksissä ei ole havaittu mitään normaalista poikkeavaa.

Lue myös: Miksi vatsa ei palaudu entisiin mittoihinsa heti raskauden jälkeen? Asiantuntijat vastaavat

Lähteet: Daily Mail, Terveyskirjasto

Kilpailut

Uusimmat