Nuoren tytön rehellisestä meikkitutorial-videosta hurja nettihitti - katso

12.08.2016 14:45 - Rea Tallgren

Kaikki meikkitutorialeja tekevät eivät arvosta omia taitojaan ja itseään videolla pilkkaava tyttö onkin saanut hurjasti faneja rehellisen meikkivideonsa takia.

Morgan on amerikkalainen nuori nainen, joka on aina halunnut tehdä meikkitutorial-videoita. Hän kuitenkin tietää, ettei hän ole meikkiartisti, eikä halua sellaista esittääkään. Hän ei myöskään kokenut luontevaksi esittää täydellisesti puhuvaa ja asiallista vloggaajaa.

Niinpä hän teki täysin itsensä näköisen meikkitutorial-videon, jolla hän muun muassa kertoo rehellisesti, ettei tiedä, mitä tekee. Välillä hän toteaa inhoavansa elämäänsä ja toisinaan haukkuu kulmakarvojaan.

Hän hehkuttaa käyttävänsä hienon merkin sivellintä, mutta toteaa sitten, että huijasi ja että kyseessä on vain joku superhalpa sivellin nettikaupasta. Hän neuvoo pumppaamaan ripsiväriä putkilossa - vaikka se yleensä koetaankin varmimmaksi tavaksi saada ripsiväri kuivumaan putkilossa supernopeasti. 

Videota on twiitattu edelleen Twitterissä kymmeniätuhansia kertoja. Lisäksi ihmiset hehkuttavat Morganin olevan "superaito" ja hauska. Katso video alta tai tästä


Lue myös: Tytär meikkasi viiksekkään isänsä - hilpeä lopputulos kerää ylistystä netissä

Kilpailut

Uusimmat