Kuva: AOP

J.K. Rowling yllättää: Kolme uutta Harry Potter -kirjaa tulossa!

18.08.2016 11:00 - Iiro Myllymäki

Velhomaailmasta paljastuu uusia puolia syyskuussa julkaistavissa kolmessa novellikokoelmassa.

Aiemmin tässä kuussa kirjailija J.K. Rowling totesi, että ei aio enää kirjoittaa enempää Harry Potter -kertomuksia. Nainen näyttää nyt syöneen sanansa, sillä syyskuun kuudentena päivänä julkaisuun on tulossa kolme velhomaailmaan sijoittuvaa Rowlingin kirjoittamaa novellikokoelmaa. Kirjat on tulossa myyntiin e-kirjoina.

”Pottermore Presents -sarja julkaistaan syyskuussa ja sen tarkoitus on täydentää Harry Potter -kirjasarjaa lyhytmuotoisella sisällöllä, joka on viihdyttävää, jonka on kuratoinut Pottermore-henkilökunta ja jonka saa helposti haltuunsa mobiililaitteille”, kirjoitetaan tiedotteessa.

Kirjojen sisältö muodostuu jo aiemmin Pottermore-fanisivustolla julkaistuista sisällöistä, mutta mukana on myös aiemmin julkaisematonta materiaalia.

Tylypahkan salaisuuksia ja tuttuja hahmoja

Ensimmäinen kirja on nimeltään Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists ja se kertoo Horatius Kuhnusarvion varhaisesta Tylypahka-urasta ja tämän suhteesta Tom Lomen Valedroon, josta myöhemmin tuli pahuuden ilmentymä Voldemort.

Toisen kirjan nimi on Heroism, Hardship And Dangerous Hobbies ja se tulee sisältämään tarinoita keskeisistä hahmoista Minerva McGarmiwasta ja Remus Lupinista.

Kolmas kirja on nimeltään Hogwarts: An Incomplete And Unreliable Guide, joka tutustuttaa lukijansa Tylypahkan saloihin, kuten sen tiluksiin, oppitunteihin ja linnan salaisuuksiin.

Lue myös: Uusi Harry Potter -teos sai fanit raivon partaalle - "En voi uskoa, että kulutin aikaa tähän!"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat