Kuva: Fotolia

Lentokoneen työntekijät järkyttävällä videolla: "Voisinpa sylkeä näin matkustajien päälle"

23.08.2016 13:15 - Iiro Myllymäki

Snapchat-video sai aikaan sen, että yksi työntekijä erotettiin ja kahden työsuhde on tauolla. Myös kuva seksinukesta koneen ohjaamossa ihmetytti yhtiön päättäjiä.

Air New Zealand -lentoyhtiön työntekijät eivät ajatelleet aivan loppuun asti, kun julkaisivat Snapchatiin kyseenalaisen videon ja kaksi kuvaa lentokoneen sisältä. Videolla nähdään uusiseelantilaisen lentoyhtiön naistyöntekijä sylkemässä vettä kävellessään pitkin lentokoneen käytävää. Kuvatekstinä lukee ”voisinpa sylkeä matkustajien päälle näin”.

Kuvassa sen sijaan lentäjä antaa suukon puhallettavalle seksinukelle ja toisessa kuvassa nukke on asetettu istumaan lentoperämiehen paikalle. Air New Zealand kertoo NZ Herald -lehdelle, että video ja kuvat ovat peräisin 1-4 vuoden takaa. Yhtiön tiedottaja on kertonut One Newsille, että yhtiö ”järkyttyi ja kauhistui” kuvista ja videosta.

Vuodetusta materiaalista vastaavat ja sillä esiintyvät työntekijät eivät työskentele tällä hetkellä yhtiön palveluksessa. Materiaalista syntyneen tutkimisen ajaksi kahden työntekijän työsuhde on tauolla, kun taas yksi työntekijä ei enää pääse palaamaan yhtiön palvelukseen.

Lue myös: Nettikaupassa myytävä seksinukke näyttää varhaisteiniltä - pitäisi poistaa valikoimasta?

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat