Kuva: Fotolia

Kauppakassista löytyi maailman myrkyllisin hämähäkki - pariskunta evakkoon

21.09.2016 22:45 - Mika Parikka

Ostosten mukana tullut hämähäkki on maailman myrkyllisin kahdeksanjalkainen.

Ashley Gamble ja hänen kumppaninsa joutuivat muuttamaan pois kotoaan aivan tavallisen kauppareissun jälkeen, kun ostosten mukana tulleet hämähäkit valtasivat asukkien koko talon. Hämähäkit matkustivat valloitusretkelle banaanien mukana. Hämähäkit eivät olleet mitä tahansa kahdeksanjalkaisia, vaan Brasilianvaeltajahämähäkkejä.

Brasilianvaeltajahämähäkit ovat suhteellisen erikoisia veikkoja. Ne nimittäin voivat antaa uhrilleen peräti neljän tunnin erektion, ennen kuin tappavat. Kaikki tämä sen jälkeen kun ne ovat salamatkustaneet ensin toiselle puolelle maapalloa. Eipä ole kovin reilua. Brasilianvaeltajahämähäkkien sukuun kuuluu maailman myrkyllisimmät hämähäkit.

Gamble ei tiennyt kuinka myrkyllisistä hämähäkeistä on kyse, joten hän päätyi vain imuroimaan asuntoonsa päätyneet yksilöt. Hän kuitenkin pelkää, että joku niistä on jäänyt huomaamatta, joten koko asunto joudutaan myrkyttämään. Riskejä näiden tyyppien kanssa ei voi ottaa.

Onneksi Gamble, sekä hänen kumppaninsa jäivät ilman kohtalokasta puremaa. Lisää Brasilianvaeltajahämähäkeistä voit lukea täältä

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Mies tappoi raskaana olevan hämähäkin - lopputulos on araknofoobikon painajainen, katso

Kilpailut

Uusimmat