Kuva: Fotolia

Pikaruokala töppäsi pahemman kerran - nainen sai ruuan sijasta tuhansia euroja

26.09.2016 22:15 - Mika Parikka

Toisinaan saa lukea uutisia, joissa ihmiset löytävät ruuastaan esimerkiksi epämiellyttäviä ötököitä. Tällä kerralla löytö olikin jotain aivan muuta.

Kalifornialainen Selena Avalos päätti hakea ruokansa monen krapulaisen suosimasta paikasta. Nainen suuntasi suosittuun pikaruokaketju Domino'siin saadakseen kanansiipiä. Kun hän lopulta alkoi syömään eväitään, oli yllätys valtava.

Sen sijaan, että laatikosta, jossa ruuat tuli olisi löytynyt vaikkapa jokin iljettävä ötökkä, sieltä löytyi tukku riihikuivaa rahaa. Kyse ei ollut mistään muutamasta kympistä, vaan 5000:sta dollarista, eli noin 4450:stä eurosta.

Voi vain kuvitella Avalosin ilmeen, kun hän huomasi saaneensa ruuan sijaan yllättävän jackpotin. Nainen kuitenkin päätti palauttaa rahat, joka on hatunnoston arvoinen teko. 

Avalos tuumaili, että rahat olivat matkalla pankkiin eikä hänen kotiinsa. Rehellisyydestään nainen palkiittiin ruhtinaallisesti. Hänelle nimettiin luvattiin ilmaista pizzaa koko hänen loppuikänsä ajan. Voisi kuvitella, että se tulee lopulta Domino'sille kalliimmaksi kuin 5000 dollaria olisi tullut.

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Koditon mies löysi roskiksesta pommin - koko elämä kääntyi päälaelleen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat