Tuote ei näyttänyt samalta kuin mainoksessa - nainen vaatii pikaruokalalta 20 miljoonan korvauksia

24.10.2016 23:15 - Mika Parikka

Amerikassa korvauksia voi hakea lähes tulkoon mistä syystä tahansa, mutta viimeisin uutiskynnyksen ylittänyt tapaus hakee vertaistaan.

Mainokset ja todellisuus eivät aina kohtaa. Oikeastaan ne kohtaavat aika harvoin, varsinkin kun kyse on pikaruokaloiden mainoksista. Telkkarissa nähdyt hampurilaiset, tai muut vastaavat ruuat, muistuttavat ehkä etäisesti tosielämän ruokia, mutta ne eivät aina näytä samalta.

Samaan on syyllisynyt KFC, eli Kentucky Fried Chicken, joka on tunnettu laajasta kanavalikoimastaan. KFC:n kenties kuuluisin tuote on ämpärillinen kanaa, jonka voi nähdä esimerkiksi alla olevassa kuvassa:

Eräällä Yhdysvaltojen New Yorkissa asuvalla naisella meni tunteisiin, kun hän päätti hakea perheellensä ämpärillisen kanaa sivutuotteineen. Kävi ilmi, että sen sijaan, että ämpäri olisi ääriään myöten täynnä kanaa, siinä olikin vain kahdeksan palaa itse tuotetta.

Ymmärrettävistä syistä pettymys oli melkoinen, ja siitä suivaantuneena nainen päättikin haastaa koko KFC:n oikeuteen. Vaateena on vaatimattomat 20 miljoonaa dollaria, eli noin 18,4 miljoonaa euroa. 

Asiasta raportoineen TMZ:n mukaan summa saattaa olla naisen mukaan "hieman korkean puoleinen". Ehkä hieman.

Lähde: TMZ

Lue myös: Lidlin maitomainos aiheutti someraivon: "Oksettavaa"

Kilpailut

Uusimmat