Kuva: YouTube

Loch Nessin hirviön väitetään muuttaneen Alaskaan - katso hämmentävä video

31.10.2016 20:15 - Mika Parikka

Loch Nessin hirviö on kuuluisa myyttinen järvihirviö, jonka olemassaoloon yllättävän monet yhä uskovat. Nyt kyseinen otus on ilmeisesti muuttanut Alaskaan. Tai niin ainakin halutaan uskoa.

Maailmassa on kuuluisia myyttisiä olentoja, joiden olemassaolosta on väitelty jo pitkään. Yksi kuuluisimmista on varmaankin Loch Nessin hirviö, joka tarun mukaan elää Skotlannin Loch Ness -järvessä. Kyseisestä otuksesta on tehty monia "havaintoja", joita kukaan ei tosin ole pystynyt ymmärrettävistä syistä todistamaan oikeiksi.

Maailma sai uutta ihmeteltävää, kun Yhdysvaltain Alaskassa nähtiin Loch Nessimäinen ilmestys. Otus näyttää suurelta vedessä uivalta liskolta, joka on jään peitossa. Koko tapaus tallentui videolle, joka lähti nopeasti leviämään internetissä. 

Realistisimmat ovat veikkailleet kyseessä olevan esimerkiksi vain jonkinlainen naru, johon on tarttunut jäätä, mutta moni epäilee sen olevan jonkin sortin liskoeläin. Kieltämättä tuntematon olio liikkuu liskomaiseen tapaan vedessä. Luultavasti tähänkin löytyy lopulta luonnollinen selitys.

Tai sitten myös Loch Nessin hirviölle tekee hyvää vaihtaa välillä maisemaa.

Katso video oudosta "olennosta" alta:

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Valokuvaaja toivoo ikuistaneensa Loch Nessin hirviön - katso kuva

Lue myös: Hui! Onko tässä vihdoin todisteet avaruusolioiden olemassaolosta? Video ei herkimmille!

Kilpailut

Uusimmat