Kuva: YouTube

Teletapeilla ja Harry Potterilla yhteys? Villi faniteoria leviää netissä

31.10.2016 23:15 - Mika Parikka

Kaikkien aikojen salaliitto on saattanut paljastua. Fanit selittävät yhdellä kuvalla kuinka Teletapit ja Harry Potter ovat yhteyksissä toisiinsa.

Teletapit ilmestyivät vuonna 1997. Eri väriset hämmentävät oliot, jotka tunnetaan Suomessa nimillä Tiivi-Taavi, Hipsu, Laa-Laa ja Pai syöpyivät ihmisten mieliin ikuisiksi ajoiksi. Teletapit muistetaan siitä, että niillä oli mahassaan televisio ja jokaisella päässään erilainen antenni. Yhdessä he asuvat ja sekoilevat Teletappimaassa, jossa on taivaalla naurava aurinko. 

Samana vuonna ilmestyi Harry Potter ja Viisasten Kivi -kirja, joka on kirjasarjan ensimmäinen osa. Vaikka viimeisen Harry Potter -kirjan julkaisusta on jo yhdeksän vuotta ja viimeisen elokuvankin julkaisusta viisi vuotta, luovat fanit innoissaan erilaisia teorioita niihin liittyen. Yksi viimeisimmistä on tosin villein. Sen mukaan Teletapeilla ja Harry Potterilla on yhteys. 

Kun Teletappien päässä olevat antennit yhdistää, ne muodostavat Harry Potter -tarinalle olennaisen kuvion, kuoleman Varjelukset. Katso kuva alta:

Viiva keskellä kuvaa seljasauvaa, ympyrä elpymiskiveä ja kolmio näkymättömyysviittaa, jotka yhdessä muodostavat kuoleman Varjelukset. Kun joku saa kyseiset Varjelukset haltuunsa, tulee hänestä tarun mukaan kuoleman herra. Salaman muotoinen antenni Laa-Laan otsassa kuvaa puolestaan Harry Potterin otsassa olevaa saman muotoista arpea. 

Teoria on varsin villi, mutta hauskalla tavalla osuva. Velhomaailma on sen verran kummallinen, että kyllä sinne muutama Teletappikin mahtuisi joukkoon.

Seuraavaa faniteoriaa odotellessa.

Lähde: Mirror

Lue myös: Oikea Tylypahka aukeaa ensi vuonna - kuka tahansa voi hakea opiskelemaan!

Lue myös: Harry Potter -kuvausten kuumat otokset leviävät netissä - katso!

Lue myös: Huomasitko? J.K. Rowling vihjasi jo kolmannessa Harry Potter -kirjassa suosikkihahmon kuolemasta

Kilpailut

Uusimmat