Kuva: YouTube

Jättilisko valtasi hotellihuoneen, ulosti joka paikkaan ja pakeni paikalta - katso video

05.11.2016 21:15 - Mika Parikka

Luonto on ihmeellinen paikka. Tämän sai kokea BBC:n toimittaja Mark McEwen, jonka hotellihuone joutui harvinaisemman terrorisoinnin kohteeksi.

BBC:n kameramies Mark McEwen yllättyi täysin, kun hän palasi kuvauskeikalta takaisin hotellihuoneeseensa. Mies on kuvaamassa legendaarisen David Attenboroughin Planet Earth 2:sta. 

Mies palasi huoneistolleen ja huomasi, että hänen kylpyhuoneessaan on komodonvaraani. Kyseiset liskot voivat kasvaa jopa 2-3:n metrin pituisiksi ja painaa 70-160 kiloa. Puhutaan siis todella suuresta matelijasta. Melbournen yliopiston tutkijat ovat saaneet selville, että komodonvaraanin erittää veren hyytymistä estävää myrkkyä. Tämä aiheuttaa saaliseläimen kuolemisen verenhukkaan, joten mistään aivan kesystä eläimestä ei ole kyse.

McEwen ryhtyi häätöhommiin paikallisten kanssa. Operaatio ei ollut helppo. Liskoa houkuteltiin esimerkiksi lihan avulla ulos. Massiivinen lisko ei näyttänyt juurikaan arvostavan ihmisten ponnisteluja. Lopulta, kun se tuli ulos kylpyhuoneesta, komodonvaraani päätti vääntää kunnon tortut keskelle lattiaa ja vasta sitten paeta paikalta.

Koko operaatio tallentui videolle, jonka voit katsoa alta:

Lähde: The Lad Bible

Lue myös: Kissa ja lisko ystävyksinä ihastuttavat - katso sydämet sulattava video!

Lue myös: Kalastaja löysi jättikokoisen elävän salamanterin - liskoa epäillään yli 200-vuotiaaksi

Lue myös: Valokuva maailman rennoimmasta liskosta leviää somessa - katso huikea otos

Kilpailut

Uusimmat