Kuva: Fotolia

Pingviinien kolmiodraama on hämmentävää katsottavaa - video ei sovi herkille

06.11.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Urospingviini yllättää kumppaninsa toisen pingviinin kanssa, ja verinen tappelu naaraan rakkaudesta käynnistyy.

Myös eläinten maailmassa esiintyy uskottomuutta. Ja kun uskottomuus paljastuu, tilanteet voivat yltyä varsin väkivaltaisiksi.

Näin kävi eräiden pingviinien kolmiodraamassa, jonka Nat Geo Channel on tallentanut videolle. Twitterissä jaetusta videosta on tykätty jo yli 250 000 kertaa.

Videolla nähdään, kuinka urospingviini palaa kotiinsa ja yllättää kumppaninsa toisen pingviinin kanssa. Tästä käynnistyy hurja kahden urospingviinin välinen kamppailu naaraan rakkaudesta. Urokset läimivät toisiaan siivillään ja hetken tapeltuaan kutsuvat naaraan valitsemaan kumppaninsa. Sydäntä särkevässä videossa nähdään, kuinka naaras asettuu salarakkaansa puolelle ja lähtee tämän kanssa kotipesäänsä.

Toinen hyökkäys

Naaraan kumppani ei kuitenkaan luovuta, vaan seuraa paria ja aloittaa uuden hyökkäyksen salarakasta vastaan. Tappelu äityy veriseksi, ja pingviini vielä kerran vetoaa naaraaseen heidän yhteisen perheensä puolesta.

”Mutta hänellä ei ole aikaa luusereille”, sanoo videon kertojaääni, ja musertunut pingviini joutuu myöntämään tappionsa.

Video on herättänyt meissä ihmisissä paljon tunteita ainakin Twitter-kommenttien mukaan. Kommenteissa surkutellaan hävinneen pingviinin kovaa kohtaloa ja toivotaan, että tarina saa vielä jatkoa ja että saamme selville, löysikö pingviini-parka onnen muualta.

Lue myös: Vuoden hauskimmat luontokuvat saavat nauramaan ääneen - katso

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat