Kuva: Fotolia

Ennenaikainen laukeaminen on historiaa - uusi sovellus lupaa pidentää miehen suoritusta

09.11.2016 19:45 - Senja Rapila

iOS-käyttöjärjestelmälle saatavaa Pea-sovellusta voi suositella anonyymisti tuttavalleen, jonka tietää kärsivän ennenaikaisesta laukeamisesta.

Ennenaikainen laukeaminen on monen miehen ongelma, josta ei puhuta muuten kuin alistuvaan sävyyn. Sitä häpeillään, jonka vuoksi keston treenaaminen voi jäädä kovin vähäiseksi. Nyt uusi Pea-sovellus on luvannut auttaa ennenaikaisesta ejakulaatiosta kärsiviä miehiä kestämään hieman pidempään.

- Aloitin tämän projektin silloin, kun yritin selättää tätä ongelmaa itseni kanssa, sovelluksen kehittäjä Brennen Belich on kertonut.

- Kärsin ennenaikaisesta laukeamisesta yläasteelta lähtien ja viimein 23-vuotiaana päätin, että en halunnut antaa sen pilata seksielämääni enää.

Kiitos Belichille, nyt monet muutkin miehet saavat apua ongelmaansa pelkän puhelinsovelluksen avulla.

- Ajatelkaa sitä niin, että treenaisitte kilpailua varten. Jos haluat pystyä juoksemaan 30 minuuttia putkeen, et harjoittele juoksemalla vain kaksi minuuttia putkeen, väsymällä ja sen jälkeen luovuttamalla.

Sovellus tutustuttaa miehet kestävyyden maailmaan ja sen avulla pystyy myös seuraamaan omaa kehitystään alusta alkaen.

Sovellusta voi myös suositella anonyymisti tuttavalleen, jonka tietää kärsivän ennenaikaisesta laukeamisesta. Tällä hetkellä sovellus on saatavilla vain iOS käyttöjärjestelmille, mutta tuloillaan on myös nettiversio.

Lähde: Metro

Lue myös: Mitä peniksessä tapahtuu orgasmin aikana? Yksityiskohtainen animaatio ei välttämättä sovi herkille

Lue myös: Valokuvaajan hämmentävä projekti - ikuisti naiset kuviin orgasmin hetkellä

Kilpailut

Uusimmat