Hyviä uutisia! Kauppakeskuksessa elänyt "maailman surullisin jääkarhu" pääsee parempiin oloihin

14.11.2016 09:15 - Mika Parikka

Maailman surullisimmaksi jääkarhuksi tituleerattu Pizza joutui elämään keskellä kiinalaista kauppakeskusta epäinhimillisissä oloissa.

Kun kuvat kolmevuotiaasta jääkarhu Pizzasta lähtivät leviämään taannoin Twitterissä, rupesivat ihmiset näkyvästi vaatimaan sille parempia oloja. Raasu karhu on elänyt keskellä kiinalaista kauppakeskusta lasikuutiossa, jossa se on voinut todella pahoin.

Suuri meteli on tuottanut tulosta, kun kiinalaiset ovat nyt ilmoittaneet karhun pääsevän ainakin väliaikaisesti pois lasikuutiosta. Medioiden mukaan karhu siirretään Pohjois-Kiinaan, jossa se pääsee samaan paikkaan isänsä ja äitinsä kanssa.

Kiinalainen Grandview Shopping Mall joutui suuren kansallisen sekä kansaivälisen painostuksen kohteeksi, kun surullinen video Pizza-karhusta levisi internetissä. Kauppakeskus on kertonut, että siirto olisi vain väliaikainen, ja että he aikovat remontoida häkkiä paremmaksi. 

Asiantuntijat ovat iloisia, että karhu pääsee tuntemaan auringonpaisteen turkillaan ja haistamaan raikasta ilmaa. He kuitenkin rukoilevat siirron olevan pysyvä ja painottavat, että mikään remontti ei tee kauppakeskukseen sellaisia oloja, että jääkarhu voisi elää siellä kärsimättä.

Pizzan tarina on hyvä esimerkki siitä, miten epäkohtiin voi vaikuttaa sosiaalisen median avulla. Jos karhu vielä palautetaan kauppakeskukseen, voisi olettaa, että eläinystävät maailman ympäri käyvät taistelua palautusta vastaan.

Katso sydäntä raastavat kuvat Pizzasta täältä

Lähde: Dailymail

Pizza ei valitettavasti ole ainoa jääkarhu, joka on tunnetaan "maailman surullisimpana jääkarhuna." Argentiinassa elänyt samalla valitettavalla nimellä tunnettu karhu menehtyi viime vuonna. Voit lukea uutisen aiheesta alta:

Lue myös: Ilmastonmuutos sai kasvot: Nälkiintyneen jääkarhun kuva leviää Facebookissa

Kilpailut

Uusimmat