Fitness-tähti julkaisi itsestään kuvan, joka jokaisen naisen tulisi nähdä - katso

15.11.2016 12:45 - Reija Saarinen

Kuva on hyvä osoitus siitä, että ulkonäön ei saisi antaa määrittää omaa arvoaan.

Fitness-tähti Ashlie Molstad julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, joka kertoo tärkeän viestin ihan jokaiselle. Kahden kuvan kollaasissa nähdään siis kuva Molstadista itsestään. Toisessa hän seisoo kädet päänsä päällä, toisessa istuu tuolilla.

Vaikka kyseessä on siis täysin sama nainen, on lopputulos kuvissa erilainen. Toisessa vatsa on supertimmi, toisessa taas esille piirtyy vatsamakkara.

Mostad itse halusi julkaista kuvan siksi, että hän haluaa ihmisten ymmärtävän sen, ettei vatsamakkaroiden määrä ole se, mikä kertoo meistä jotain.

"Yhteiskunta on opettanut meille, että arvomme mitataan sillä, miten monta vatsamakkaraa meillä on tai miten paljon lihaa käsissämme roikkuu. Siksi itsensä rakastaminen juuri sellaisena, kuin Luoja on suonut, on vaikeaa.

Taika tapahtuu kuitenkin mielestäni silloin, kun ihminen oppii rakastamaan itseään täysin. Vaikka se siis onkin vaikeaa, yrittäkäämme muistaa, että olemme kauniita, erityisiä ja ennen kaikkea elossa. Rakasta siis itseäsi, se on inspiroivaa", Molstad kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Koko päivityksen voit lukea alta.

Lue myös: 180-senttisen naisen somepäivitys sovituskopista leviää: "Pitäisikö minun vain hyväksyä tämä?"

Kilpailut

Uusimmat