Kuva: Twitter

Pariskunnan romanttiset kuvaukset saivat yllättävän käänteen - katso hauska video

17.11.2016 17:15 - Elisa Jalasjoki

Amerikkalaisnuoret olivat ottamassa huoliteltuja kuvia yhdessä, mutta päätyivät lopulta viereiseen altaaseen.

Amerikkalaisnuori Elaina Vecchion twitteriin lisäämä kuvasarja hänen ja hänen kumppaninsa Ninon valokuvaustuokiosta on aiheuttanut suurta riemua sosiaalisessa mediassa. Pariskunta oli ottamassa romanttisia kuvia yhdessä yhteisen ystävänsä avustuksella, mutta lopulta he päätyivät pihalla sijaitsevaan koristealtaaseen. 

Vecchio lisäsi tilanteesta twitteriin muutaman kuvan, ja kirjoitti kuvatekstiin: "Kun kuvien ottaminen poikaystäväsi kanssa menee pieleen". Kuvasarjassa nähdään kuinka laittautunut pariskunta poseeraa ensin siististi tiellä seisten, mutta yrittäessään ottaa kuvia altaan reunalla, he kaatuvat veteen. 

Hauskan kuvasarjan voidaan sanoa kuvaavan lähes jokaisen meidän parisuhteita. Päällepäin asiat saattavat näyttää helpoilta ja mukavilta, mutta todellisuudessa kaiken takana on usein paljon työtä ja päänvaivaa. Myös täydellisten kuvien takana on usein paljon valmisteluja, sekä kymmeniä eri otoksia. 

Vecchiota ja tämän poikaystävää kuvannut ystävä jakoi twitterissä myös hulvattoman videon tilanteesta. Katso kuvasarja ja video alta. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Pituus ei ole kaikki kaikessa - hyvät syyt tapailla lyhyttä miestä

Lue myös: Pariskunta kokeili hääpukujaan 50 vuotta häiden jälkeen - lopputulos yllätti täysin

Kilpailut

Uusimmat