Kuva: Jenina Suhonen

Tuntemattoman kaunis ele yllätti suomalaisäidin: Kauppaostoksista löytyi rahaa

18.11.2016 13:09 - Vilma Kaura

Perheenäiti yllättyi viikonloppuostoksia tehdessään.

Vantaalainen Jenina teki odottamattoman löydön perjantaina asioidessaan paikallisessa Jumbon Prismassa. Kahviosastolle suunnistanut nainen oli valitsemassa sopivaa kahvipakettia, kun hänen silmiinsä osui jotakin hyllyyn kuulumatonta.

- Olin ottamassa kahvipakettia ja näin, että kahden etummaisen paketin välissä oli viiden euron seteli taiteltuna. Seteli näkyi aika hyvin, mutta en varmasti olisi sitä nähnyt, jollen olisi ostanut tätä kyseistä kahvipakettia, nainen kertaa tilannetta Iskelmän haastattelussa.

Piilotetun setelin kyljestä löytyi saateteksti: "Olkoon elämäsi täynnä onnea, rakkautta ja vaurautta." Tuntemattoman henkilön kaunis ele teki Jeninaan vaikutuksen.

- Hyvä mielihän siitä tuli, ei niinkään rahasta mutta tekstistä. Ja olihan se raha toki kiva pieni lisä. Ajattelin, että onpa kiva ja kaunis ajatus joltakin tuntemattomalta. Minulla kävi mielessä, että olisi kiva tehdä samanlainen juttu jollekin toiselle ja tuoda iloa jonkun päivään.

Saatekirjeen Jenina säilytti itsellään. Hän kertoo lahjoittaneensa setelin kauppareissulla mukana olleelle esikoispojalleen, joka ei ole vielä päättänyt, mihin rahan sijoittaisi.

- Poika tykkää säästää saamansa rahat, mutta voi olla, että seteli menee viikonlopun herkkuostoksiin, Jenina sanoo.

Vantaalainen perheenäiti koki iloisen yllätyksen kauppaostoksilla. Kukahan tuntematon lahjoittaja on? (kuva: Jenina Suhonen)

Lue myös: Sofia, 25, lahjoitti pitkät hiuksensa syöpälapsille - "Jos voisin tuoda edes hieman paremman olon"

Kilpailut

Uusimmat