Kuva: Fotolia

Amerikkalaismies ei halua tietää vaalitulosta - elää kuulokkeet korvillaan ja välttelee mediaa

22.11.2016 11:15 - Mika Parikka

On suoranainen ihme, että joku Yhdysvalloissa elävä voi olla vieläkin tietämättä presidentinvaalien lopputulosta. Yksi mies on päättänyt elää mahdollisimman pitkään ilman tätä tietoa.

Yhdysvaltojen Georgiasta kotoisin oleva Joe Chandler on päättänyt niin sanotusti ummistaa silmänsä todellisuudelta. Mies koki vaalikamppailun Donald Trumpin ja Hillary Clintonin välillä niin stressaavaksi, että kieltäytyi menemästä ystävänsä luokse vaalivalvojaisiin. 

"Minut kutsuttiin yön yli kestäviin vaalibileisiin, jossa kaikki purisivat kynsiään ja jännittäisivät, joten ajattelin, että on oltava parempikin vaihtoehto", Chandler valottaa päätöstään.

Herättyään seuraavan aamuna autuaan tietämättömänä vaalituloksesta, hän huomasi olevansa levollinen ja raukea. 

"Kun olin jättäytynyt poliittisen rytäkän ja digitaalisen median kaaoksen ulkopuolelle, tunsin löytäneeni pyörremyrskyn silmän, minulla oli niin rauhallinen olo tietämättömyyden kuplassani", mies kuvailee fiiliksiään.

Medialta on vaikea pysyä piilossa. Siksi Chandler on löytänyt omintakeiset keinot pysyä omassa kuplassaan ja pitää päänsä pensaassa. Hän pitää kuulokkeita päässään ulos lähtiessään ja pitää itsessään kylttiä, jossa lukee:

"En tiedä kuka voitti, enkä halua tietää. Ole kiltti, äläkä kerro minulle."

Ihmiset ovat Chandlerin mukaan kunnioittaneet hänen päätöstään. Mies tietää, ettei hän voi pakoilla totuutta ikuisuuksia, mutta toistaiseksi hänellä ei ole suunnitelmissa niin sanotusti puhkaista kuplaansa.

Katso Chandleria koskeva uutinen alta:

Lähde: UPI

Lue myös: Lady Gaga järkyttyi vaalituloksesta - asettui Trump Towerin eteen protestoimaan

Lue myös: Rokkarit kommentoivat vaalitulosta kovin sanoin: "En tiennyt, että maani on näin h*lvetin tyhmä"

Lue myös: Donald Trump Hillary Clintonin takamuksesta: "Ei tehnyt vaikutusta"

Kilpailut

Uusimmat