Kuva: Fotolia

Kävitkö ravintolan vessassa ostamatta mitään? Netissä leviää kuva, joka sinun täytyy nähdä

23.11.2016 17:45 - Senni Loikala

Ravintolan henkilökunta voi huomata salakäyntisi vessassa suuremmalla todennäköisyydellä, kuin ajattelit. Tämän puolesta puhuu hitiksi noussut Facebook-kuva.

Olet varmasti ollut tilanteessa, jossa sinun pitäisi päästä vessaan kaupungilla ollessasi ja lähin käymälä on ravintolassa, jonne sinulla ei ole muuta asiaa? Pohdit mielessäsi, maksatko vessamaksun vai yritätkö livahtaa "salaa" naisten- tai miestenhuoneeseen ja sieltä takaisin kadulle kenenkään huomaamatta.

Tilanne oli tuttu myös eräälle skottimiehelle, joka toistuvasti astui sisään paikalliseen seurusteluravintolaan, suuntasi suoraan vessaan ja sieltä vikkelästi kohti paikan uloskäyntiä.

Miehen säännölliset pistäytymiset ravintolan wc-tiloissa kiinnittivät henkilökunnan huomion. Nyt netissä leviää kuva ravintolan edustalla seisovasta kyltistä, jolla henkilökunta tahtoi tervehtiä kyseistä kadunkulkijaa. Alla vapaa suomennus kyltissä lukevasta tekstistä sekä kuva henkilökunnan viestistä.

Tyypille, joka säännöllisesti käy vessassa ostamatta mitään ja poistuessaan esittää katselevansa puhelintaan ja välttelee katsekontaktia. Terve sinulle!

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Ravintolan henkilökunnan tempaus on hyvä muistutus siitä, ettei ravintolaan saisi luikahtaa salaa pelkästään oloaan helpottamaan. Löytyisikö ensi kerralla taskusi pohjalta muutama killinki vessarahaksi?

Lue myös: Miehillä on erikoinen tapa hetkeä ennen virtsaamista

Kilpailut

Uusimmat