Kuva: Fotolia

"Kukaan ei syö jouluna yksin" - ravintolan ilmoituksesta hitti

05.12.2016 21:15 - Elisa Jalasjoki

Ravintola lupaa tarjota vähävaraisille ilmaisen joulupäivällisen.

Lontoossa sijaitseva paikallinen ravintola on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa viime päivinä, mutta ainoastaan positiivisessa mielessä. Shis-nimisen ravintolan ikkunasta otettu kuva on nimittäin lähtenyt leviämään muun muassa Twitterissä kulovalkean tavoin. 

Syy ravintolan äkilliseen mediahuomioon on sympaattinen. Ravintolan omistajat ovat nimittäin kiinnittäneet sen ikkunoihin kaksi suurta mainoslehtistä, joissa mainostetaan ravintolan uutta kampanjaa, jonka avulla he tarjoavat ilmaisen joulupäivällisen kodittomille sekä vanhuksille. 

"Kukaan ei joudu syömään yksin", kampanjan mainoslause kuuluu. Mainoslehtisissä kerrotaan luvassa olevan kolmen ruokalajin illallinen joulupäivänä kello kahdestatoista kuuteen illalla. Ruokien kerrotaan olevan esimerkiksi erilaisia perinteisiä turkkilaisia ruokia. 

Katso Twitterissä jaettu kuva mainoslehtisistä alta.

"Tätä et löydä Daily Mailista. Muslimiravintola ei anna sinun syödä joulupäivänä yksin. Ilmainen kolmen ruokalajin illallinen kodittomille ja vanhuksille", kuvan julkaisija twiittaa. 

Ajatus ja ele on todella sympaattinen, eikä ihme että tapaus on saanut paljon huomiota niin Twitterissä kuin Facebookissakin. Enää täytyy odotella, koska Suomessa keksitään tehdä jotakin vastaavaa vähävaraisten osaksi. 

Lähde: Metro

Lue myös: Majava meni jouluostoksille ja jätti jälkeensä sekasotkun - katso hitiksi nousseet kuvat

Lue myös: Tiedätkö, mitä puunrunkoon sidottu kaulahuivi tarkoittaa? Taustalla liikuttava syy

Kilpailut

Uusimmat