Kuva: Fotolia

Elokuvateattereissa masturboiva pariskunta suututtaa - "Likaatte penkit nesteillänne"

07.12.2016 17:15 - Senja Rapila

42-vuotiaan naisen henkilökohtainen paljastus on saanut sosiaalisen median repeämään raivosta.

Brittiläisellä Mumsnet-sivustolla käydään tällä hetkellä tiukkaa keskustelua siitä, onko elokuvateatterissa soveliasta harrastaa seksiä tai masturboida. Kiivas keskustelu sai alkunsa, kun 42-vuotias nainen kertoi sivustolla nauttivansa elokuvahetkistä miehensä kanssa niin paljon, että he intoutuvat masturboimaan usein elokuvan ohella. Nainen kertoo, että suhteessa harrastetaan seksiä noin kolme kertaa viikossa, ja viimeaikoina hieman enemmänkin.

"Kun olimme nuorempia (46 ja 42 nyt), olimme paljon seikkailunhaluisempia, pukeuduimme, käytimme leluja ja mieheni rakasti kuvata minua, mistä minä en enää innostu. Hän on melko ekshibitionisti, ja luulen, että minäkin olen.

Aina, kun menemme elokuvateatteriin, hän rakastaa koskettaa minua. Muutaman viimeisimmän kerran aikana olemme päätyneet masturboimaan toisiamme, ja olemme molemmat saaneet myös orgasmin.

Minun pitää tässä vaiheessa mainita, että yleensä elokuvat ovat olleet vähintään K15 -elokuvia, joten siellä ei ole lapsia. Yritämme myös mennä mahdollisuuksien mukaan aikaisiin näytöksiin, joissa ei ole niin paljon ihmisiä, että joutuisimme istumaan jonkun vieressä."

"Olette seksuaalirikollisia, jos jäätte kiinni"

Nainen myös lisää kirjoituksessaan, että he työskentelevät molemmat sellaisissa työtehtävissä, joissa ei saa olla lainkaan rikostaustaa. Työtehtäviin valittaessa molempien taustat on tarkistettu ja seksuaalisävytteiset rikokset, kuten itsensäpaljastaminen, voisivat naisen mukaan tuottaa molemmille potkut.

"En voi kieltää, ettenkö kävisi todella kuumana, mutta olemme viime aikoina pohtineet sitä, että jäämmekö kiinni ja joudummeko tekemisiin poliisien kanssa. Mieheni ei ole huolissaan, mutta minä olen. Emme koskettele avoimesti toisiamme, joten se ei ole ilmiselvää. Emme vilauttele tuntemattomille."

Todella monet kommentoijista ovat olleet sitä mieltä, että masturboiminen elokuvateattereissa ei ole todellakaan hyväksyttävää. Monet ovat myös muistuttaneet, että kiinnijäämisestä voi todella tulla merkintä rikosrekisteriin.

"15-vuotiaat OVAT nuoria lapsia. Älkää tehkö sitä, se ei ole reilua muille, jotka vain haluavat mennä elokuvateatteriin ja katsoa elokuvaa rauhassa", eräs käyttäjä kommentoi julkaisuun napakasti.

"Pelkään pahoin, että olette molemmat oksettavia ja olette seksuaalirikollisia, jos jäätte kiinni."

"Rikosrekisteri, nimi paikalliseen lehteen, työn menetys. Välttäkää elokuvateattereita."

"Toivon, ettette likaa nesteillänne elokuvateatterin istuimia"

Useat ovat myös ilmaisseet oksetuksensa lyhyesti ja ytimekkäästi.

"Toivon, ettette likaa nesteillänne elokuvateatterin istuimia tai käsinojia. Yäks."

"On olemassa paikkoja, joissa voi tehdä tätä rauhassa. Elokuvateatteri on kallis nykypäivänä, kukaan ei halua kuunnella sinun voihkivan koko elokuvan ajan."

"Älkää ottako muita ihmisiä mukaan seksielämäänne, elleivät he ole tietoisia siitä."

Lue aiheesta lisää Daily Mailin sivuilta, täältä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Alastomat naiset poseeraavat kalojen kanssa - katso kuvat älyttömimmästä kalenterista

Lue myös: Kuuluvatko kurvit catwalkille? Seksikäs video kerää ylistystä

Kilpailut

Uusimmat