Kuva: AOP

Meikkaavan miehen kuvalle irvailtiin Twitterissä - löi luun kurkkuun odottamattomalla kommentilla

15.01.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Twitterissä vihjailtiin, että miehen meikki-innostus johtuisi huonosta kotikasvatuksesta. Miehen isä puuttui keskusteluun omalla kannanotollaan.

Manny Gutierrez, 25, on suosittu kauneusbloggaaja, jonka kuvissa ei ole meikkiä säästelty. Uutisoimme hiljattain, miten Gutierrez jopa pääsi ensimmäisenä miehenä meikkijätti Maybellinen ripsivärimainokseen.

Kaikkia Gutierrezin meikkikuvat eivät kuitenkaan miellytä. Bloggaaja ja kolmen lapsen isä Matt Walsh julkaisi Gutierrezin kuvan omalla Twitter-tilillään ja kyseenalaisti kuvatekstissä nuoren miehen saaman kotikasvatuksen:

”Isät, tämän takia teidän täytyy olla läsnä kasvattamassa lapsenne”, Walsh kirjoitti.

Gutierrezilla oli Walshin twiittiin napakka vastaus valmiina:

”Itse asiassa isäni työskentelee minulle ja on todella ylpeä minusta. Sori siitä”, Gutierrez vastasi.

Gutierrezin vastaustwiitti suorastaan räjähti käsiin. Siitä on tykätty jo noin 180 000 kertaa.

Myös Gutierrezin isä halusi oman äänensä kuuluviin keskustelussa. Hän pyysi poikaansa jakamaan sosiaalisessa mediassa viestinsä, jonka hän suuntasi Walshille.

”Olen aina ollut poikani tukena ja niin olen tulevaisuudessakin. Olen ylpeä siitä, mitä hän on saavuttanut, mutta vielä ylpeämpi olen siitä, millainen ihminen hänestä on tullut. Sanasi kumpuavat siitä, ettet tunne ketään HLBT-yhteisöstä. Jos tuntisit, tietäisit, että heidän joukossaan on aidoimpia ja hyväsydämisimpiä ihmisiä, joita maa päällään kantaa”, meikkibloggarin isä kirjoitti.

Lue myös: Miehetkin meikkaavat - 8 Instagram-tähteä, joilta naisetkin voivat ottaa oppia

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat