Kuva: Fotolia

Puhelinseksin ammattilainen paljastaa: Oudoimmat pyynnöt, jotka minulle on esitetty

16.01.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Puhelinseksityöläinen kohtaa työssään mitä erikoisimpia fetissejä.

Puhelinseksissä mielikuvituksen voi päästää valloilleen. Kun näköaisti ei ole rajoittamassa fantasioimista, puhelinseksisessiot voivat saada varsin mielenkiintoisia käänteitä. Tämän tietää hyvin Metro.co.uk-sivustolle kirjoittava Miranda Kane, joka on työskennellyt myös puhelinseksin ammattilaisena.

Seuraavat lainaukset ovat Kanen kirjoittamasta tekstistä, jossa hän kuvailee erikoisimpia pyyntöjä, joita hän on puhelinseksiasiakkailtaan saanut.

Jättiläisfetissi

”’Murskaa minut! Murskaa minut jättimäisten jalkojesi alle! Murskaa minut jättimäisten tissiesi väliin! Heittele minua ympäriinsä kuin olisin räsynukke!’ Tästä melko yleisestä fetissistä ei ole juurikaan tämän enempää sanottavaa.”

Pienen peniksen nöyryyttäminen

”Haluan pohjustaa tätä sillä, että oikealla peniksen koolla ei ole mitään väliä – ei tämän fetissin eikä ihmisarvosi kannalta. Mutta joskus (usein) jotkut miehet (monet miehet) tykkäävät siitä, kun heille kerrotaan, kuinka pieni ja hyödytön heidän kikkelinsä on, ja he myös maksavat siitä.”

Uskottomuusfetissi

”Kaikille meille on käynyt näin, vai mitä, naiset? Miehesi ei saa sinua tyydytetyksi seksuaalisesti, joten hankit isomunaisen miehen ja laitat hänet kuksimaan sinua oman miehesi silmien edessä. Hyvin usein puhelinseksityössäni jouduin kuvailemaan uskottoman tyttöystävän ja tämän rakastajan pilkallisia katseita, jotka suunnattiin uskottomuuden kohteeksi joutuneelle miehelle.”

Tytsyt

”Tytsyt ovat miehiä, jotka tykkäävät pukeutua lutkamaisiin asuihin ja jotka haluavat, että heitä kohdellaan seksiobjekteina. Puhelinseksissä voi käydä niin, että ylipainoinen eläkeläismies soittaa ja minuutin päästä hän onkin jo kadulla korkokengissään ja pikkupöksyissään, huoraamassa itseään rekkakuskeille pilkkahintaan.”

Lue myös: Harrasta kuumaa puhelinseksiä - 5 vinkkiä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat