Lihaksikas miesmalli kävelee korkokengillä naisia paremmin - eeppiset videot leviävät

02.02.2017 12:15 - Senni Loikala

Moni nainen jää kakkoseksi filippiiniläiselle miesmallille, mitä korkokengillä kävelemisen taitoon tulee. Räävittömät videot leviävät netissä.

Filippiiniläinen malli ja näyttelijä Sinon Loresca kävelee paremmin korkokengillä kuin moni nainen. Tämän todistavat hänen tuoreet sosiaaliseen mediaan lataamat videonsa, joissa hän esittelee pilke silmäkulmassa taitoaan kävellä korkeilla koroilla.

Videoilla Loresca kävelee kadulla todella korkeilla korkokengillä päällään vain siniset alushousut. Mies ei tyydy vain astelemaan eteensä, vaan tekee suurieleisiä poseerauksia ja välillä tanssiliikkeitä. Videot ovat keränneet miljoonayleisön Instagramissa ja sosiaalisessa mediassa.

Loresca julkaisi videot samaan aikaan, kun Miss Universum -kilpailut olivat käynnissä Manilassa. Videoilla hän leikkiikin olevansa mukana kauneuskilpailussa. Yhdellä videolla Loresca on jopa pukeutunut iltapuvulta näyttävään asuun ja kruunuun.

Osaatko sinä kävellä yhtä luontevasti korkokengillä? Katso miesmallin taidonnäyte.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Alta näet, että Lorescalta sujuu sulavasti myös tanssiminen korkokengissä.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Tällä videolla Loresca on pukeutunut "iltapukuun" ja kruunuun. "Ensimmäinen kävelyni Miss Universumina", hän pilailee kuvatekstissä.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä

Lue myös: Korkokengät suunniteltiin alunperin miehille!

Lue myös: Britney Spears deittailee superkuumaa miesmallia - katso

Lue myös: Maailman suuripalkkaisin miesmalli esittelee jälleen upeaa vartaloaan - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat