Nais-dj:n muhkeat muodot varastivat huomion nettilähetyksessä - videon loppu kuitenkin yllätti

10.02.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Dj Mari Ferrari osoitti videollaan, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää.

Portugalilainen dj Mari Ferrari on noussut julkisuuteen erikoisella nettitempauksellaan. Nainen lähetti Facebookissa yli tunnin mittaisen livelähetyksen, jossa hän kuvasi itseään soittamassa dj-settiä ja tanssimassa kappaleiden tahdissa. Musiikin kanssa videolla huomiosta kilpailivat Ferrarin kurvit ja taustalla tv-ruudulla näkynyt teksti ”minusta tulee kuuluisa seksismin takia”.

Lähetyksen aikana videoon sateli kommentteja, joissa kauhisteltiin naisen luonnottoman näköisiä muotoja.

”Omg tuo kroppa näyttää niin ällöltä ja feikiltä.”

”Mikä häpäisy tämä on kaikille naisille. Surullista. Näytät naurettavalta. Ja julkisuuden tavoittelusi osoittaa, miten hukassa olet.”

”Mitä muuta hän siis tekee paitsi että on 90-prosenttisesti tehty muovista (silikonit), vääntelee muutamia nuppeja (jotka eivät edes vaikuta muuttavan mitään) ja ’tanssii’ kammottavasti?”

Videosta valtavan suosittu

Kommenttien perusteella vaikuttaa siltä, että moni ei tajunnut naisen sanomaa. Sanoma kuitenkin kirkastui, kun Ferrari lähetyksen lopussa otti paitansa alta kaksi ilmapalloa ja housuistaan takapuolen kohdalta täytteet pois.

”Katsokaa ruutua hänen takanaan. Ja hän on oikeassa, hänestä tulee kuuluisa juuri sen [seksismin, toim. huom.] takia. Annan suosionosoitukseni tälle naiselle, koska hän näyttää, miten pinnallisia me ihmiset olemme.”

Dj:n video on kerännyt jo melkein puolitoista miljoonaa katselukertaa ja se on kerännyt huimat 12 000 kommenttia. Näyttää siltä, että naisen ennustus seksismin takia kuuluisuuteen nousemisesta toteutui.

Lue myös: Valtava EDM-festivaali Helsinkiin - tähtinä Tiësto ja Paul Van Dyk

Lähde: The Lad Bible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat