Kuva: Fotolia

"Silloin jäin kiinni" - ihmiset paljastavat noloimmat kokemuksensa Twitterissä

19.02.2017 16:15 - Iiro Myllymäki

"Jäin kiinni siitä, että tutkailin pomojeni työpöytien laatikoita."

Talk show -isäntä Jimmy Fallonilla on tapana kysellä ihmisiltä heidän hauskoja elämänkokemuksiaan eri teemoilla Twitterissä. Viimeisimpänä hän on kysellyt ihmisiltä tilanteita, joissa he jäivät nolosti kiinni jostakin tekosesta. Kokemuksia on jaettu Twitterissä hashtagilla #IGotCaught.

Alla on muutama hauskin ja suosituin kyseisen teeman twiitti:

"Otin töistä saikkua yhtenä päivänä. Näin yhden oppilaistani rannalla. Nyökkäsimme toisillemme, koska molemmat tajusimme, että skippasimme tuntini."

"Yritin vakuuttaa äidilleni, että en valvonut yöllä, mutta hän oli kuullut minun taputtavan Frendien tunnarin tahtiin joka kahdeskymmenes minuutti."

"Jäin kiinni siitä, että tutkailin pomojeni työpöytien laatikoita."

"Jäin kiinni lunttaamisesta kokeessa. Professori heitti minut ulos ja antoi nolla pistettä. Myöhemmin tajusin, että olin väärässä luokkahuoneessa."

"Suihkun jälkeen seisoin hetkisen ikkunan edessä alasti katsomassa kissaa. Juuri silloin Google Mapsin kamera-auto ajoi katuni halki."

"Googlasin yhden miehen ennen kuin tapasin hänet. Myöhemmin otin kännykkäni esiin näyttääkseni hänelle kuvan koirastani ja hän näki kuvan itsestään."

Lue myös: "Äiti, ota vaginasi pois naamaltani!" - noloimmat lausahdukset lasten suusta koottiin yhteen

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat