Miljardööri Richard Branson ylistää Suomea Twitterissä - "Pohjois-Suomi on loistava esimerkki..."

17.03.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Richard Branson on jakanut Twitter-tilillään Suomen Lappia ylistävän blogikirjoituksen. Kirjoituksessa Lappia kehutaan sen yrityksistä, joille luonnon kunnioittaminen on tärkeä arvo.

Brittiläinen miljardööri ja Virgin Group -yrityksen perustaja Richard Branson on yksi maailman tunnetuimmista liikemiehistä. Mies on nyt nostanut Suomea esiin Twitter-tilillään, jossa hän on jakanut Suomea ylistävän blogikirjoituksen. Twitter-päivityksessään Branson kuvailee Pohjois-Suomea ”loistavaksi esimerkiksi ympäristöllisestä vastuullisuudesta ja yhteisön kunnioittamisesta”.

Virgin-yrityksen blogissa yritysvastuullisuuden asiantuntija Susan McPherson kirjoittaa viettäneensä viime kuussa viikon Suomen Lapissa tutustuen paikallisiin yrityksiin ja yrittäjiin. McPherson ei blogikirjoituksessaan ylisanoja säästele. Erityisesti nainen vaikuttui siitä, miten lappilaiset yrittäjät arvostavat luontoa.

”Kaikista paikoista, joissa olen käynyt, harvat ovat tehneet minuun yhtä suuren vaikutuksen kestävyyden näkökulmasta kuin Suomi. Kaikki bisnesjohtajat, joiden kanssa puhuin, osoittivat omistautumista luonnolle, työntekijöilleen ja koko yhteisölle”, McPherson kirjoittaa.

Tekstissään McPherson nostaa esiin muun muassa Arctic Snow Hotel -iglumajoituksen, paikallisista raaka-aineista tehdyt maittavat hotelliaamiaiset ja tekemänsä pilkkireissun. Turistikohteista McPherson kehuu kirjoituksessaan Rovaniemen joulupukkiteemaista Santa Parkia, joka ”varmasti vapauttaa sisäisen lapsesi”.

Yrityksistä nainen nostaa esille erityisesti Pentik-sisustusbrändin ja Lappset-leikkipaikkavälinevalmistajan.

”Kauniissa Pohjois-Suomessa ympäristövastuullisuus ja yhteisön kunnioittaminen ovat elämäntapa. Näinpä onkin luonnollista, että nämä periaatteet auttavat yrityksiä menestymään, ovat toiminnan ohjenuorina ja määrittelevät, miten bisnesjohtajat kohtelevat alaisiaan”, McPherson päättää blogikirjoituksensa.

Blogikirjoitusta on jaettu jo noin 5000 kertaa.

Lue myös: IS: Maailmantähdet lomailevat Lapissa – syövät lunta ja juovat avannosta

Lähde: Virgin.com-blogi

Kilpailut

Uusimmat