Instagramin fitness-kaunotar on karvoituksen puolestapuhuja - ei ole sheivannut yli vuoteen

17.04.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Morgan Mikenas lopetti karvojen ajelemisen, koska se vei hänen mielestään liikaa aikaa.

Monien oletuksena on, että naisten kuuluu ajella karvansa. Varsinkin jalkojen karvojen ja kainalokarvojen sheivaaminen on suurelle osalle naisista arkipäivää. On kuitenkin myös naisia, jotka eivät halua mukautua tähän kauneusihanteeseen.

Yksi tällaisista naisista on Instagramissa suosittu fitness-kaunotar Morgan Mikenas. Lad Bible -sivusto kirjoittaa Mikenasista, jolla on Instragramissa yli 15 000 seuraajaa ja joka toimii inspiraationa monelle luonnollisen karvoituksen puolestapuhujana.

Nainen kertoo, että hänelle naureskeltiin 12-vuotiaana, kun hänen shortsinsa paljastivat koulukavereille hänen karvaiset jalkansa. Tällöin Mikenas opetteli sheivaamaan ja jatkoi sheivaamista aina viime vuoden alkuun asti. Nyt hän on ollut yli vuoden ajelematta karvojaan.

Yhdessä YouTube-videossaan nainen kertoo perusteluistaan jättää karvat kasvamaan.

- Ykkössyy on varmaankin, että vei liian kauan aikaa mennä suihkuun, sheivata ja sitten pestä kroppa. Yksi päivä vain ajattelin, että miksi teen tätä enää? Tämä vie niin kauan aikaa, Mikenas kertoo.

Nainen huomasi, että iho alkoi tuntua paljon pehmeämmältä sen jälkeen, kun hän jätti karvojen ajelun sikseen.

- En yritä saada kaikkia lopettamaan karvojen ajelua. Haluan vain inspiroida muita ja kannustaa toimimaan niin kuin itsestä tuntuu hyvältä, Mikenas sanoo.

Mikenas jakaa silloin tällöin Instagramissa kuvia, joissa hän paljastaa kehonsa karvoituksen. Monelle muulle naiselle tämä on toiminut inspiraationa, ja Mikenas onkin saanut kuviinsa paljon kannustavia kommentteja.

Lue myös: "Prinsessoilla on karvoja" - teinityttö käynnisti kiihkeän keskustelun naisten karvoituksesta

Lähde: Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat