Nainen lähetti ihastukselleen eeppisen diaesityksen: "Miksi sinun tulisi tapailla minua"

19.04.2017 17:45 - Emma Ylistalo

Opiskelijan kokoamasta diaesityksestä päätellen naisella on ainakin huumorintaju kohdallaan.

Useat yrittävät monin tavoin herättää ihastuksensa kiinnostuksen ja esimerkiksi omaa Instagram-tiliään saatetaan päivittää ajatellen, että se tekisi vaikutuksen ihastukseen.
Amerikkalainen opiskelija Lizzy Fenton kuitenkin vei tämän vielä astetta pidemmälle.

Hän nimittäin kokosi PowerPoint-esityksen, jonka hän lähetti ihastukselleen Carterille.
Esityksessä hän kertoi yksityiskohtaisesti itsestään ja siitä, miksi häntä kannattaisi tapailla.

Kuusisivuinen esitys sisälsi humoristisen kuvauksen Fentonista ja sen otsikko oli tyhjentävästi "Miksi sinun tulisi tapailla minua".

Täytyy kyllä myöntää, että esityksellä on mahtava alku. "Oletko kyllästynyt siihen, että perheesi nalkuttaa siitä, että sinun tulisi hankkia tyttöystävä? Voit lopettaa etsimisen."

Alussa Fenton kertoo upeista keskutelutaidoistaan ja omaavansa huumorintajun, jonka myös ihastuksen äiti varmasti hyväksyy. Hän myös esittelee kolme erilaista hiustyyliään, joiden avulla voi kuvitella saavansa kolme erilaista tyttöystävää.

Pari sivua on omistettu Fentonin rinnoille ja kaaviolle siitä, kuinka paljon ne ovat ajan saatossa kasvaneet.

Lopuksi hän todistaa vielä olevansa taloudellisesti hyvässä tilanteessa. Ja jos tähän mennessä ei ole aivan vaikuttunut, viimeisen sivun kieli poskessa tehty osia osoittaa viimeistään naisen huumorintajun olevan loistava.

Viimeinen sivu on otsikoitu "Etkö ole vieläkään vakuuttunut? Kuuntele arvioita". Siihen hän on koonnut humoristisia lauseita ja jos niihin on uskominen, näyttelijä Channing Tatum olisi esimerkiksi sanonut: "Olisin halunnut kysyä häntä ulos, mutta en ole hänen arvoisensa."

Nyt Fenton tosin on päivittänyt Twitter-tililleen kuvan, jonka mukaan hänen PowerPoint-esityksensä ei olisi tuottanut tulosta. Hän on nimittäin julkaissut Carterilta saamansa sähköpostin, jonka viestissä lukee: "Tämä on todella kiva. Älä kiitos ota minuun enää yhteyttä."

Lue myös: Isän teko ihastuttaa netissä - nolasi itsensä tyttärensä vuoksi

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat