Kuva: AOP

Nainen tuli kaksi kertaa raskaaksi kuukaudessa - synnytti kolmoset, jotka siitettiin eri aikoihin

25.04.2017 19:00 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Brittipariskunta yllättyi suunnattomasti saadessaan tietää odottavansa kolmosia. Vielä enemmän kaksikko yllättyi ymmärtäessään, että vatsassa oli alunperin ollut vain kaksi lapsenalkua.

Jolene Broad ja hänen miehensä Toby ovat suloisten kolmostyttöjen ylpeät vanhemmat. Vanhemmuuteen on mahtunut kaksikolla myös hämmentäviä hetkiä, eikä vähäisin niistä ollut se, kun lääkärit saivat selville heidän tyttäriensä saaneen alkunsa eri aikaan, vaikka he kolmosina syntyivätkin.

Lääkäreiden mukaan Jolene, 37, oli tullut raskaaksi ja hänen munasolunsa oli jakautunut kahteen osaan. Jolene ja hänen miehensä olisivat täten saaneet kaksoset, mutta viikkoa myöhemmin Jolene hedelmöittyi jälleen seksin yhteydessä ja niinpä nainen päätyi lopulta odottamaan kolmosia. 

Nykyään pariskunnan kauniit kolmostyttäret ilostuttavat heidän elämäänsä erilaisilla persoonillaan. Lapset saivat nimekseen Tabitha, Kathleen ja Delila

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kerroimme aiemmin American Pie -tähti Jason Biggsin näyttelijävaimo Jenny Mollenin  kertoneen Instagram-seuraajilleen odottavansa toista lasta valokuvan muodossa. Kuva sai osakseen hurjaa kritiikkiä, varsinkin suomalaisesta näkokulmasta katsottuna täysin syyttä suotta. Katso, mistä on kyse, tästä

Lue myös: Sini Ariell Bonds julkaisi hellyyttävän kuvan vauvavatsastaan -raskaus näkyy jo selvästi

Lue myös: Äiti päätti synnyttää parantumattomasti sairaan lapsensa - epäitsekäs teko saa kyyneliin

Kilpailut

Uusimmat